Workshop Videografie de Nunta

Citit de: 1266 ori

2013 a fost anul in care s-au tinut cele mai multe workshop-uri de videografie. De multe ori m-am intrebat cat de benefic este un workshop de videografie pentru cameramanii de nunta noi in segment. Cat de important este un workshop in dezvoltarea unui videograf de nunta si ce trebuie sa facem pentru a evolua in urma unui astfel de workshop, pe larg v-om discuta in acest articol in care am sa prezint atat avantajele cat si dezavantejele unui workshop de videografie pentru nunta.

Tot mai des gasim anunturi de genul: Workshop Videografie de Nunta. Pentru ca majoritatea videografilor incepatori sunt dornici sa acumuleze cat mai multa informatie intr-un timp cat mai scurt, apeleaza la workshop-uri. Oare acesti noi invatacei sunt pregatiti pentru a acumulta nivelul impresionant de informatie pe care un videograf trainer il detine? Raspunsul meu ar fi: Inainte de a te duce la cursuri ai nevoie de o argumentare solida cu privire la decizia luata.

Sunt multi care cred ca prin astfel de cursuri vei deveni profesionist. Parerea mea este ca printr-un workshop iti modelez viziunea asupra filmarilor de nunta si nimic mai mult. Prin simplul fapt ca un trainer iti argumenteaza viziunea lui despre videografie nu face altceva decat sa o imbunatateasca si pe a ta, atata vreme cat aceasta exista. In cazul in care viziunea ta iti ofera rezultate neprofesionale, investita intr-un workshop nu este tocmai cea mai buna alegere. Nu doresc ca prin informatia prezentata in acest articol sa creez o imagine negativa trainerilor.

Videografii traineri ce organizeaza astfel de workshop-uri sunt cameramani de succes ce au reusit sa evolueze prin originalitate. Sfatul meu pentru cei care vor sa apeleze la aceasta resursa de informare este ca inainte de a lua aceasta decizie trebuie sa fie convinsi ca au si respecta o strategie de dezvoltare profesionala si nu merg pe principiul de a acumula ponturi pretioase.

Nou din YouTube #Vlog

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma