Multa lume ma intreaba de ce scriu pe blogul de filmari nunti cu asa mult interes. In acest articol am sa prezint 5 motive pentru care fac blogging cu mult drag. Toate informatiile prezentate de mine au un singur scop: Informarea corecta a omului interesat de video nunta. Citeste articolul integral si afla de ce scriu eu pe acest blog. Blogul de filmari nunti madvideo este primul in nisa videografilor de nunta.

Pentru ca mi-am dorit intotdeauna o dezvoltare cat mai solida pe plan profesional, m-am hotarat ca de la inceputul anului 2013 sa dezvolt primul blog de videografie de nunta. Ideea de a fi primul blogger videograf a fost destul de tentanta pentru mine asa ca am inceput sa scriu cu mult interes despre tot ce inseamna video-ul de nunta. Nu ma consider un profesionist blogger, insa imi doresc sa ma perfectionez si in acest segment nedezvoltat inca pe meleagurile romanesti.

Cele 5 motive pentru care scriu pe blogul de filmari nunti sunt:

  • Scrisul imi dezvolta frumos capacitatea vizuala;
  • Ideile prezentate in articole imi stabilesc prioritatile profesionale pe termen lung;
  • Oferind informatii utile, cresc prin documentarea pe care o fac inainte de a scrie un articol;
  • Sunt mandru ca pot pune o caramida solida la imaginea filmarilor de nunti;
  • Domeniul in care activez s-a nascut din pasiune si a ramas marea mea pasiune.

Misiunea mea in domeniul videografiei de nunta se intinde pe multi ani in care sunt dispus sa investesc toate resursele necesare pentru ca madvideo.ro si blog.madvideo.ro sa faca parte dintre cele mai bune platforme din acest segment.

Sunt convins ca toata informatia pe care am acumulat-o in acesti ani de profesat in videografia de nunta poate fi stransa in acest blog cu scopul de „a ajuta” cat mai multa lume interesata de video-ul la nunta.

2
Leave a Reply

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma