Acuzatiile nefondate ale unor persoane despre preturile filmarilor profesionale de nunta

preturile filmarilor profesionale de nunta

Pentru ca nu imi place sa subestimez oameni si nu sunt genul de persoana care eticheteaza persoanele la prima intalnire, am hotarat sa vorbesc deschis despre cea mai frustranta parere pe care o au multi oameni despre preturile filmarilor profesionale de nunta. Chiar daca sunt revoltat, voi incerca sa folosesc un limbaj cat mai curat pentru a ma face inteles. De ce oamenii acuza preturile filmarilor profesionale de nunta? Pe larg in acest articol.

Am ajuns sa scriu acest articol in urma mai multor discutii pe care le-am avut cu clientii mei. In proportie de 98% dintre acestia s-au lovit de urmatoarea problema. Dupa semnarea contractului video de nunta… au anuntat rude, prieteni ca au mai bifat inca o casuta din randul pregatirilor pentru nunta.

Problema a aparut odata cu intrebarea: Si, cat ai dat pentru serviciul video? Raspuns: 1200 euro. Panica! Panica! Panica! Ce a urmat? … Cum, ai dat atatia bani pentru o filmare. Doamne, ce a fost in capul tau? Aveam un prieten care iti facea si video si foto cu 10 milioane. Nu imi vine sa cred ce teapa ti-ai luat. Si, nu cred ca vei platii toata suma pentru ca mi se pare exagerat de mult pentru o filmare de nunta.

Dragilor, toti cei care va pricepeti la toate si credeti ca detineti un control informational fantastic asupra deciziilor pe care unii oameni le iau, vreau sa cititi cu atentie urmatorul meu paragraf:

In calitate de videograf sustin ca:

“Atata timp cat nu puteti face diferenta intre un film cinematic si o sorcova amatoreasca, nu va mai obositi sa dati sfaturi. Spuneti-va parerea in momentul cand sunteti bine informat despre domeniul videografiei de nunta. Nu amagiti oameni printr-o reactie neevoluata a omului. Videografia de nunta costa pentru ca implica: Talent, Daruire, Pasiune, Curaj, Timp si Originalitate.

Toatea acestea sunt elemente pe care foarte putini oameni le au sau le dobandesc. Dezvoltarea noastra profesionala inseamna multe nopti in care nu am dormit si multe zile de stres in care am renuntat la viata noastra personala pentru a devenii profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Cu siguranta multora dintre voi va este mult mai usor sa spuneti: Lasa ba, ce nu stiu eu .. Toti fac.. au o camera si se duc si filmeaza, ce mare lucru.

Pentru ca respect oamenii… am sa va respect si voua parerea legata de intreaga noastra munca. Cu siguranta viata va va invata si pe voi ca suntem prea saraci pentru a cumpara lucruri ieftine. Ma indoiesc ca vei intelege ceva din acest paragraf, de aceea am sa folosesc acum un limbaj probabil comun.” 

Ba, eu am 40 de mi de euro investiti in aparatura, am 11 ani in spate in care am studiat ceea ce azi fac,  iar ceea ce fac eu sunt foarte putin oameni in Romania care pot face. Cu siguranta acum ai inteles.

Lasand ironia la o parte vreau sa transmit un mesaj celor care se confrunta cu aceasta problema: Oameni buni, informati-va! Puterea de cunoastere o sa va ajute sa treceti neclintiti peste vorbele si intentiile oamenilor dezinformati! Daca vrei sa aflii cat costa filmarea de nunta in 2017, am scris aici.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma