De multe ori m-am intrebat de ce cameramanii de nunti isi ascund preturile. Am navigat pe mai multe site-uri de profil in speranta ca am sa gasesc o oferta de pret transparenta. Nu a fost deloc asa. In dialogul cu unul dintre videografii care nu isi afiseaza preturile am auzit: Pai stai sa vezi ca nunta va avea loc sambata si este si in orasul x, deci te costa atat. Bun, am inteles. La o alta convorbire cu acceasi persoana, am inteles ca pretul nu mai era acela, ba din potriva aveam o reducere de aproximativ 50% din pretul oferit in primul dialog. Ce se intampla defapt cu preturile cameramanilor de nunta?

Cu siguranta si tu esti foarte interesat sa aflii de ce majoritatea cameramanilor de nunti nu afiseaza preturile. Dar, pana la urma nu acesta este rolul unei imagini publice web?

Afisare

Ma gandesc ca daca tot ai investit sa iti creezi un site unde sa-ti postezi lucrarile, de ce nu ai afisa si onorariile pentru care tu ai realiza asemenea filmari? Am ajuns la concluzia ca motivul pentru care preturile nu sunt afisate tine in primul rand de dezechilibrul din marketing. Noi am ales sa afisam pretul pentru filmarea de nunta. Pentru cei interesati, puteti vedea aici pretul filmarilor de nunti pe care videografii madvideo il au.

Dupa cum bine stim, piata filmarilor de nunti din Romania nu este bine pusa la punct. De aici pornesc si lipsurile informationale legate de preturi.

Mai exista o categorie de videografi care prefera sa cunoasca clientul, dupa care creeaza un pret la minut. Gresit sau nu acest mod de abordare, eu zic ca e doar „o moarte sigura si lenta” a serviciilor prestate.

Filmarea unei nunti tine strict de experienta si de timpul pe care il aloci in realizarea proiectului. Filmarea de nunta nu tine cont ca evenimentul va avea loc in zi de marti sau in perioada de post. De asemenea filmarea de nunta nu tine cont nici de numarul persoanelor pe care tu le-ai invitat la nunta. Sunt multi oameni insa care acuza preturile filmarilor profesionale de nunta. Despre acuzatiile acestora am scris aici.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma