Multe cupluri apeleaza la persoane neabilitate pentru filmarea nuntii. Cu siguranta lipsa unui buget te poate face sa gasesti solutii cat mai putin costisitoare pentru filmarea de nunta. Care sunt riscurile unei colaborari cu o persoana neabilitata dar si ce inseamna o persoana neabilitata discutam pe larg in acest articol. Nu uita ca importanta evenimentului tau este singura motivatie pentru care alegi sau nu un cameraman profesionist pentru filmarea acestuia.

In cele mai multe cazuri, mirii apeleaza la prieteni sau rude care detin o camera de filmat sau si cateva informatii despre editare. Aceasta varianta trebuie exclusa din start. Filmarea unei nunti inseamna un cumul de factori pe care trebuie sa-i indeplinesti. Nu este suficient sa detii o camera video sau sa ai cunostinte intr-un program de editare. In cazul in care te-ai hotarat ca nunta ta sa fie filmata de o persoana neabilitata trebuie sa te astepti la:

Informatie

 

Un cameraman de ocazie nu va detine informatii suficiente pentru a implica persoanele prezente la eveniment. Video-ul de nunta transmite prin aceste legaturi intre oamenii invitati pe care videograf-ul profesionist stie sa le puna in evidenta. Tot din aceeasi categorie face parte si importanta persoanelor. Fara sa cunoastem gradele de rudenie intre miri si invitati, trebuie sa intelegem din video-ul prezentat care sunt acestea. Prin creearea de conexiuni pe care un videograf stie sa le faca, informatia filmata va fi echilibrata intr-un mod real.

Calitate

 

Calitatea intregului proiect filmat depinde foarte mult de compozitiile create de videograf. O persoana neabilitata nu va face altceva decat sa urmareasca evenimentul live. Drept urmare va filma ce va putea, conform actiunilor voastre din ziua evenimentului. Un videograf stie cum sa gestioneze timpul de filmare pentru ca informatia unei actiuni sa nu se piarda. Atat integrarea cat si compozitia din filmul de nunta sunt elemente ce stau la baza unui rezultat.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Cursivitate

 

Fara o informatie solida despre cursivitatea evenimentelor, un operator de ocazie nu are capacitatea de a amplifica si a relata momentele intr-o proportie cat mai mare. Toate evenimentele petrecute in ziua nuntii pot fi filmate in stiluri diferite. Din pacate o persoana neabilitata nu stie ce presupune un anume stil de filmare pentru a amplifica o anume actiune sau scena. Toate aceste elemente sunt foarte importante pentru ca daca nu sunt filmate corect vor deteriora serios rezultatul filmului de nunta.

Asa cum am promis, am sa va ofer si definitia persoanei abilitate pentru filmarea nuntii. Videograful de nunta este o persoana ce detine informatii suficiente despre etapele unei nunti. Acesta se remarca prin viziunea sa asupra intregului eveniment. Conceptul intregului proiect realizat reprezinta: originalitatea si nivelul informational pe care un videograf de nunta le detine.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ioana Rădulescu Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Ioana Rădulescu
Cititor
Ioana Rădulescu

Clar nu aș face o asemenea greșală.