Nunta este cel mai fericit moment din viata de cuplu. Momentul magic de unire al celor doua destine trebuie sa fie unul perfect, frumos si care sa fie organizat de cei mai buni profesionisti. Daca ai ales o firma organizatoare de nunti ai scapat de o grija dar…fotograful bun, profesionist care sa transpuna momentele fericite in amintiri de neuitat ? Cum alegem fotograful cel mai bun pentru nunta noastra?

Primul criteriu este ca  fotograful sa fie profesionist. Sa aiba experienta , aparat perfomant, idei despre sedinte foto in locatii inchise sau in natura si mai ales sa aiba simtul estetic. Fotografia este o arta si de aceea arta trebuie facuta cu un simt estetic , pasiune si mai ales inovatie.

Important de stiut este ca persoana pentru filmari video sa nu fie si la foto. Nu are cum sa acopere ambele arii. Vor fi momente in care fotograful nu va fi, la petrecere mai ales, cand se va duce cu mireasa sau mirele daca acestia vor fi „furati”. La petrecere ar ramane cel ce se ocupa cu imaginile filmate, altfel acele clipe ar ramane doar in mintea dumneavostra si a invitatilor.

Alege corect fotograful de nunta

Stabiliti o intalnire din timp cu fotograful este pasul urmator. Astfel spuneti-i dorintele dumneavoastra, ce locatii ati vrea si cum ati vrea sa fie albumul cu amintiri din ziua minunata.  Fotograful trebuie sa fie comunicativ vesel, sa stie sa va ajute sa depasiti emotiile  evenimentului mai ales in fata camerelor de luat vedere.

Cum ne dam seama ca este un profesionist si nu un amator?
Cereti-i un album intreg cu poze de la o nunta la care a fotografiat. Cel mai bine este sa-i cereti discul cu fotografiile ultimei nunti. Veti vedea in ce mod fotografiaza si cum se modeleaza la atmosfera unui eveniment. Sunt fotografi care fotografiaza intr-un mod aparte petrecerea. Trebuie sa-i spuneti de la inceput ce doriti sa fotografieze.
Trebuie sa tineti cont si de aparatura folosita. Daca utilizeaza dslr-uri ieftine este evident ca nu a investit prea mult. Nu va lasati manipulati in privinta albumului de poze cu persoane cunoscute – publice. Este posibil ca la nunta acestora sa fi facut rost de aparatura mai buna pe care nu este obligatoriu sa o foloseasca la si pentru dumneavoastra.

Cere sa vezi cat mai multe albume cu fotografii de nunta facute de el. Nu accepta sa-ti trimita pe mail „o selectie”. Multi pot face 10 poze bune din 1000! Problema e ca tu va trebui sa platesti la final si „rebuturile”. Daca nu esti sigur/-a, roaga-l sa-ti dea datele de contact al celor cu care a mai lucrat. Daca a facut treaba buna, n-o sa ezite!

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Spune-i exact ce fel de fotografii iti doresti. Fotograful de nunta nu poate interpreta daca tu preferi instantaneele sau fotografiile regizate prin compozitie. Un profesionist site ca iti va face din ambele tipuri, dar cu siguranta decizia cea mai importnata  este a ta.

Discuta clar, simplu si direct termenii colaborarii voastre

Recomandat ar fi sa semnati un contract in care sa fie trecute clauze amanuntite: numarul minim de fotografii pentru care sunteti de acord sa platiti suma asupra careia v-ati inteles, numarul maxim de rebuturi, tipul de imprimare dorit (album pe hartie, CD, etc), penalitati in cazul nerespectarii unor termeni contractuali.

Este foarte important ca lucrurile sa fie clarificate de la inceput fara a avea probleme iar dumneavoastra sa fiti multumiti de fotograful ales.

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Madalin DumitruAlina Gheorghe Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Alina Gheorghe
Cititor
Alina Gheorghe

Ce fotografie absolut fascinanta… superba, nu alta. Dar cred ca tu, lucrand in domeniu, poti recomanda si un fotograf profesionist, nu? In lumea ta trebuie sa cunosti un fotograf de incredere, care sa merite recomandarea ta.
Pentru ca daca as apela la tine, sigur tu ai fi primul pe care l-as intreba. 🙂

Madalin Dumitru
Cititor

Cunosc evolutia fotografilor. Deci, sunt sanse sa iti recomand un profesionist adevarat in fotografierea unei nunti.