Un detaliu la care toti incearca sa gaseasca solutia cea mai buna. Iar cum majoritatea nu stiu cum sa imparta cheltuielile si pretind servicii de cea mai buna calitate la un pret cat mai mic, incercam in acest articol sa oferim o cat mai buna informare privind alocarea bugetului pentru filmare si foto de nunta.

Cu toti cautam raportul calitate – pret insa ne incadram intr-un buget deja stabilit alocarii filmarii si fotografiei de nunta. De ce sa platesti doua servicii de proasta calitate si sa te alegi cu o filmare de nunta deloc profi sau cu fotografii pe departe asa cum ti le-ai imaginat?!

Te sfatuiesc sa alegi un pachet convenabil conform bugetului alocat de tine acestor doua necesitati. Madvideo.ro iti pune la dispozitie ofertele de preturi si disponibilitatea videographerilor astfel ca tu sa poti alege ceea ce te avantajeaza pentru a avea oameni bine pregatiti pentru evenimentul in care tu ai rolul principal.

Am intalnit cupluri deloc informate despre activitatea cameramanilor profi de la madvideo.ro si mare ne-a fost mirarea cand s-a incercat negocierea preturilor. Castigul unui cameraman de nunta nu se rezuma la banii tai.

Satisfactie

 

Un videograf profi castiga satisfactie, multumirea unui material video muncit si bucuria momentului tau iar totul iti este pus la dispozitie in portofoliul lui, pentru ca tu sa fii informat si sa stii la cine apelezi inainte de a te gandi la o posibila negociere. Suntem profi in ceea cea facem iar serviciile oferite de noi inseamna calitate! Ne-ar placea sa lucram cu oameni calitativi! Preturile pentru filmare nunta le avem afisate aici.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Riscul colaborarii cu un videograf si fotograf de nunta amator  iti poate aduce un material deloc surprinzator, ca sa nu luam in calcul si varianta unor promisiuni si astfel pierderea banilor tai – in orice caz, totul este deja pierdut.

Suntem PENTRU profesionisti si pentru materiale video si fotografii PROFI pentru ca doar oamenii pregatiti iti pot oferi servicii de calitate venind in ajutorul tau cu oferte variabile astfel ca tu sa dispui de profesionalismul lor.

De asemenea, madvideo.ro colaboreaza cu fotografi de nunta profesionisti care la randul lor, dispun de oferte cu preturi variabile pentru bugetul tau alocat fotografiei.

Buget

 

Cu toate ca informatia prezentata pana acum a mai fost discutata in multe articole scrise, tin sa precizez prin a ma repeta: bugetul nu trebuie sa fie incurajat de o posibila negociere, cu toate ca acesta este modul prin care se vinde in segmentul videografiei si fotografiei de nunta din Romania.

Iata deci, ce faci pentru ca alocarea bugetului pentru filmare si foto de nunta sa includa servicii profesionale?! Iti dau un exemplu banal: ai la dispozitie 1000 euro; Pe romaneste te sfatuiesc sa alegi servicii profi si sa investesti 800 euro ori pentru filmarea de nunta, ori pentru fotografia de nunta. Nu vei obtine calitate atata timp cat ofertantul nu are la dispozitie resursele necesare pentru o compozitie calitativa iar aici ne referim la aparatura folosita, instrumente, lumini, cadre – detalii “vitale” pentru un material video profesional.

Este exact ca la machiajul profi – ajuta foarte mult pentru ca o fotografie sa scoata in evidenta frumusetea si naturaletea ta si pentru asta alegi serviciile unui make-up artist profi. Nu imparti un buget restrans alocat fotografiei de nunta si filmului de nunta pentru ca nu vei obtine nimic spectaculos. Alege unul din aceste doua servicii profi si asigura-te ca esti informat corespunzator referitor la activitatea ofertantului ales de tine.

Asa cum am mai scris intr-unul din articolele noastre, nunta poate fi o loterie iar importanta pe care o acordam bugetului pentru filmarea si fotografierea nuntii ne poate oferi amintiri frumoase si de calitate –“ Singurul elixir al omului  sunt amintirile.”

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma