Cine pot fi anonimii filmului de nunta? Ce rol au in filmul nostru? Fiecare eveniment isi are anonimii lui, fara ei poate ca de multe ori nu ar castiga esenta.  Fara sa vrea cameramanul, si fara sa fie atent anonimii vor fi in film. Pentru ca la un eveniment grandios, precum nunta nu pot fi filmati numai protagonistii. Si ei sunt multi, si anonimii sunt printre… randuri. Sunt personajele fara importanta pentru nunta, servitori, ospatari, voluntari care ajuta la bunul mers al nuntii. Aprodul care deschide usa la intrarea in sala de cununie, sau majordomul care anunta intrarea invitatilor in sala de petrecere.

Anonimii nu-si revendica loc in film, nici din punctul de vedere al clientilor nostrii nu sunt importanti, dar filmand continuu, nu pot fi ignorati. Vor fi acolo si atunci, unde si cand de multe ori nu ar trebui. Ei nu sunt dirijati de ratiunea cinematografica a filmului, nici nu-i intereseaza, ei pur si simplu isi fac munca pentru care au fost tocmiti. Totusi de multe ori nu sunt o prezenta agreabila in filmul nostru.

Cum procedeaza cameramanul?

Nu are psibilitatea de a-l da afara. Trebuie sa ia act de prezenta lor?

Anonimii filmului de nunta

Nu obligatoriu. Trebuie urmariti un pic, inteles rolul lor, prezenta lor, si gasind imagini potrivite, atunci cand nu sunt prezenti. In general cei in cauza, adica anonimii isi cunosc locul lor, spatiul de miscare, si pe cat pot vad unde si cand se filmeaza si evita intrarea in cadru. Dar din pacate sunt si altii care din contra, cauta prezenta si inca foarte des in film. Chiar fac gesturi de actorie, incep sa joace, daranjand pur si simplu filmarea. Si ce te faci daca este vorba de niste imagini, care trebuie sa fie filmate. Cateodata stau agasant in spatele sau in jurul figurilor centrale, si n-ai ce face trebuie sa-i filmez, Cameramanul poate in asemenea cazuri sa reduca cadrul, sa faca  un prim plan, dar numai cand este posibil. Sunt cazuri, cand acesti anonimi nedoriti pot fi eliminati la montaj, dar de multe ori si asa, imaginile respective pierd din valoare, chiar din intensitate. Cu restrangerea cadrului totdeauna se pierde imprejurarea in care evolueaza subiectul.

Anonimii filmului de nunta

La filmarile de la tara este mai simplu, acolo aproape nu sunt anonimi, pana si servirea facandu-se de rude sau prieteni, care fac parte si din alai.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Daca nunta este organizata de o firma, de la inceput cameramanul poate stabilii niste reguli de baza, de conlucrare, in care sa ceara discretie maxima de la anonimi, care bineinteles sunt ai firmei, si sa caute sa intre intempestativ in spatii unde se intampla ceva interesant. Ei sa circule, in momentele de acalmie din punct de vedere al evenimentului, cand febra nuntii permite, fara ca sa deranjeze .

Foarte, foarte rar se intampla cand si un anonim poate fi folosit in filmul de nunta ca o figura care aduce culoare (In minutul acela deja nu mai este anonim). Si nici nu este de dorit, ca acest lucru duce la pierderea in greutate al invitatilor.

Cameramanul deci va evita sa-i filmeze, dar daca nu are incotro reduce la minim cadrele dedicate anonimilor.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma