Ca la orice tranzactie, si in acest caz trebuie convinsi clientii, ca merita sa comande de la mine filmarea de nunta. Si cum pot sa-i convig mai usor decat cu un renume dobandit la alte lucrari. Totdeauna o lucrare facuta este ceea mai buna reclama. Dar sigur ca cele auzite de ei de la altii, sau chiar filmele facute nu vor fi in multe cazuri suficiente. Va trebui sa le prezint intreaga paleta de servicii, cu care vin in intampinarea dorintelor. Trebuie sa fiu cat mai flexibil in timpul discutiilor, fara agresivitate, trebuia sa pot prevedea continuu eventualele dorinte ale lor, mai neobisnuite, sa vada ca sunt gata pentru realizarea unei filmari de nunta conform dorintele lor, visurilor lor. Cu ce ii conving pe clientii care apeleaza la filmarea de nunta?

Convingere

 

Totdeauna am tactul necesar ca sa gasesc modalitatea de intelegere, clientii sa ramana cu o impresie pozitiva, cu convingerea ca alegandu-ma pe mine au procedat cel mai bine pentru realizarea filmului de nunta. Daca m-au ales vor avea garantia in filmarea de nunta realizata profesional, conform cu dorinta lor, la un buget acceptabil.

Este bine de stiut ca sunt anumite modalitati si la aceste negocieri cu clientii. Bineinteles in acest domeniu este mai indicat sa negociez direct, personal, fara intermediar, asa numitul agent, sau impresar. Prezenta lor ridica costurile filmului, deorece si ei trebuie sa-si taie comisionul. De multe ori nici nu-i un comision mic. Dar din bugetul filmului nu pot sa las. Asadar va trebui sa port personal discutiile. Cum am mai aratat astfel ii si ajut pe clienti sa capete incredere in mine. Practic, se poreneste de la o consiliere solida.

Exemplu

 

Totdeauna pot sa le pun si un film la dispozitie, pe care sa-l vizioneze in prealabil, de regula ceva care sa semene cu filmul care se naste in viziune mea dupa discutiile cu ei. Daca este cazul plusez si cu alte servicii.

 

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului, de aceea noi îți oferim cele mai diversificate oferte de prețuri pentru ca tu să fii sigur că poți lucra cu echipa noastră.

Vezi prețuri filmări botezuri

Un  scurt metraj de nunta, pe care pot sa-l daruiasca celor mai importanti oameni din viata lor. De regula intelegerea este pentru un film de nunta. Insa la un buget adecvat mai adaug si un clip, sau mai montez un film din imaginile care nu au intrat in lucrarea principala. Totul depinde de cum sunt asezate lucrurile care privesc costurile. Daca pentru bani putini se cere mai mult automat pierd din calitate deoarece trebuie sa renunt la ceva in procesul de filmare – editare.

Dar – am aratat deja ca in nici un caz nu vreau, si nu voi lasa din calitate, doar acest aspect este cel mai important. Si atunci, un cost mai mic va insemna pentru aceasta calitate munca mai multa, si riscul unor greseli iminente. Si iarasi: n-am voie sa gresesc. Costurile deci sunt asezate intr-o nisa ingusta.

Argumentare

 

Astfel sa conving noii mei clienti am nevoie nu numai de sarm, dar si de date concrete, argumente technico-artistice, prin care sa dirijez negocierile in directia corecta. Nu vreau sa se simta inselati, dar nici eu nu pot sa las din combinatia mea de succes: pret-calitate.

Mentionez, ca nu prea pot jongla cu cantitate, intrucat este bine ca in filmarea de nunta sa filmez cat mai calitativ, sa imi petrec in mijlocul evenimentelor toate clipele importante, pregatiriile, cu cat mai bune cu atat necesita mai mult timp. Deci, nici macar timpul de lucru nu poate fi redus.

Ramane ca tactul nostru sa ne ajute in demersul nostru de a mai castiga noi clienti in filmarea de nunta.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma