Un nou concept în arta filmării de nuntă

Am observat, ca odata cu dezvoltarea accelerata a tehnologiei, creste si dorinta oameniilor in tendinte, si urmand vorba “suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine”, incepem sa ne concentram atentia catre lucruriile calitative, originale, si exclusive chiar daca vorbim de filmari nunti. Cu totii ne dorim sa avem ceva nou, diferit si inedit, tocmai de aceea cautam echipa care da dovada de creativitate si e deschisa la provocari. Citeste pe larg despre un nou concept in arta filmarii de nunta.

Ideea de concept al filmului de nunta cu o poveste de introducere, mi-a inspirat-o, tocmai site-ul de socializare Facebook, in momentul introducerii Timeline in aplicatia lor. Acum poti sa adaugi evenimente din trecut, imagini sau filmari.

Un nou concept in arta filmarii de nunta

Cum ar fi sa avem un film de nunta, in care sa vedem momentele importante din viata mirelui, dar si a miresei inainte de a se fi cunoscut, momentul in care se indragostesc, si clipele pe care le petrec pana la oficializarea relatiei. Asta da concept in arta filmarii de nunta! Un film de acest gen ar putea introduce fotografii din copilarie, secvente interesante din filmari de familie, sau vacante, transpuse in paralel la cei doi protagonisti, pana la momentul primei intalniri, eventual si prima declaratie de dragoste. Tot aici putem aplica si materiale foto/video realizate de a lungul relatiei de catre miri. Daca e nevoie,  se pot regiza cateva intamplari semnificative care iti vor da o senzatie de admiratie in momentul care vei privii filmul, ori de cate ori vei face asta, si iti vor amintii nu doar de ziua nuntii, dar si de etapele, progresul care te-a adus aici. foto: Gabriel Samson (gabrielsamson.ro)

Consultati echipa de videografi, si oferitiile aceasta idee, investiti timp in alegerea celor mai bune imagini din trecutul vostru. O astfel de productie, poate avea un succes imens, si o surpriza placuta si invitatiilor vostrii atunci cand le oferiti filmul. Consider ca arta filmarii de nunta are nevoie de un nou concept.

Odata cu tehnologia, ni se maresc posibilitatiile, iar de acum in colo ne va fi tot mai usor sa strangem o ducumentatie foto/video cat mai vasta despre viata noastra, fara sa ne creeze discomfort, sau fara sa depunem prea mult efort.

Viata devine magica odata cu iubirea, si cu dragostea aleasa, iar pentru asta merita tot efortul depus de voi, simtind euforia unei povesti de iubire “ca in filme”. Este o filmare pe care o faci odata in viata, si nu merita sa faci compromisuri.

Arta filmarii de nunta

Continuand ideea acestui concept, realizez defapt, ca acest film poate continua, si daca intr-adevar vrei sa intensifici povestea, ai putea sa apelezi la videograf si dupa o perioada de timp pentru a adauga noi episoade din viata voastra, poate chiar mai multe. La baza arta filmarii de nunta inseamna evolutia personajelor filmate si a legaturilor speciale create intre acestea.

Nu va fie frica sa veniti cu idei, sa va lasati imaginatia libera, caci doar asa veti avea un film diferit, caracteristic voua, si va veti simtii speciali, dand rost clipelor de iubire si posibilitatea creeri unei etichete sufletesti.

Personal nu am avut, vazut inca o astfel de productie, in domeniul nuntiilor, dar sunt optimist in legatura cu dezvoltarea domeniului, si stiu ca acolo unde este arta, sunt sentimente, si setea de emotii pozitive ne impinge intr-un ritm alert catre noi tehnici, care ne vor colora imaginatia si viata propriu-zisa. Arta filmarii de nunta se bazeaza pe intelegerea si pregatirea oamenilor pentru a apela la aceste servicii profesionale de nunta.

Similare

Leave a Reply

3 Comentarii in "Un nou concept în arta filmării de nuntă "

avatar
  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Alina Gheorghe
Cititor
Alina Gheorghe

Mi se pare o idee de-a dreptul geniala… mi-ar placea sa mi se faca un astfel de film. Dar stii ce, astfel mirii, iubitii, pot intelege cum i-a adus Dumnezeu impreuna. Isi pot da seama ca sunt suflete pereche, si fiecare pas facut in trecut, fiecare decizie luata in trecut, i-a adus cu un pas mai aproape unul de celalat. Fabulos, cu o importanta spirituala, majora!
Tare mult mi-ar placea sa vad un astfel de film. 🙂
Te felicit pentru aceasta idee, zic eu, revolutionara. 🙂

Madalin Dumitru
Cititor

Multumesc. Ideea nu este revolutionara. Este o simpla viziune a unui om care vrea sa resusciteze conceptia oamenilor despre filmarea de nunta. Atata tot. Poate o banalitate…

Janin
Cititor

Si tu crezi ca ai sa poti sa resuscitezi multimea oamenilor care duc lipsa de informare?