Este vorba de piese de arte plastice, adica: picturi, lucrari sculptate, cioplite, cuverturi pe perete, si alte lucrari de arta. Atentie, arta am scris si nu o adunatura de chiciuri. Nu este oblgatoriu sa apara aceste piese in filmarea unei nunti, dar aduc culoare, si de multe ori confera valoare filmarii de nunta, ne si ajuta la rezolvarea legarii imaginilor. Vom folosii, bineinteles lucrarile de arta, care, in spatiu cel putin, au legatura cu filmul nostru. Ce inseamna asta? Ca pe masa la care semneaza mirii este o calimara antica,  pe peretele salii de restaurant unde se tine petrecerea organizatorii plaseaza o cuvertura, sau un tablou valoros. In colturi au asezat niste statui. Poate ca suntem chiar la locul unei expozitii. Biserica iarasi are la ortodocsi iconostasul, icoanele, tavanul pictat bogat, la catolici statuile sfintilor, toate aceste lucrari de arta plastica isi pot gasi locul in filmarea unei nunti. Citeste un articol despre arta plastica si filmarea unei nunti.

Dar! Pentru ca si in acest caz exista un dar, pe toate aceste obiecte le surprind in filmarea unei nunti  inainte sau dupa filmarea evenimentului. Nu o sa ma apuc in toiul slujbei de cununie sa plimb camera pe tavanul bisericii.

Arta plastica si filmarea unei nunti

Dar aceste piese vor fi introduse in filmarea unei nunti in locuri unde altfel am imagini neimportante. Este bine sa si sublinieze ceva, alta data pot doar servi pentru placerea ochilor, inaintea unor imagini importante. Daca mireasa, este pictorita, sau mirele – sa zicem – sculptor, pot fi plasate lucrarile in sala, dar putem sa le folosim chiar la legarea imaginilor la montaj.

S-a intimplat ca socrul mic era ceramist si pe mese sa fie scrumiere si suporturi din ceramica realizate artistic, unicate fiecare. Sigur ca am tinut sa le filmez si sa folosesc imaginile in film. Aici arta ceramicii a si constituit cadrul artistic al filmului. (Nu stiu daca trebuie punctat ca la sfarsitul petrecerii nu s-a mai gasit niciun obiect ceramic pe mese).

Tin sa precizez ca totusi nunta nu se face in loc de expozitie, si sala de petrecere nu este galerie de arta, deci cu grija vom  folosi imagini care arata aceste lucrari. Le folosim cu tact, unde este cazul, si nicidecum aratand de zeci de ori pictura din spatele mirilor, fie ea si un… Luchian. Au rolul sa introduca privitorul in atmosfera imaginilor care urmeaza, sau prin folosirea lor punctam sfarsitul altor imagini. Dar nu exagerat. Piesele de arta plastica sa fie in ton cu filmul nostru, ca stil, si ca mesaj.

Arta plastica si filmarea unei nunti

Cateva imagini prezentand aceste lucrari ( fotografia unora poate fi chiar pe coperta invitatiei), includem si in video invitatie, introducand deja pe invitati in atmosfera specifica locatiei unde se va tine nunta. Informatie valabila si in cazul in care oferim servicii de filmarea unui botez.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Voi incerca sa cunosc lucrarile de arta, sa stiu ce, cand, si unde pot folosi, si la montaj. Daca aceste piese au fost plasate anume pentu nunta de orgnizatori atunci in genericul de la sfarsitul filmului voi mentiona creatorii. Dar, daca Luchian este permanent pe peretele restaurantului respectiv, atunci nu trebuie specificat. Totusi, in filmarea unei nunti centrul permanent sunt mirii si legaturile acestora. Nimic altceva nu le poate lua locul.

Imi place arta plastica, si caut sa le pun in valoare ori de cate ori am ocazia. O astfel de ocazie este si filmarea unei nunti. Dar si in acest caz trebuie sa cer incuviintarea clientilor. Poate ca ei nu sunt asa de incantati, si atunci renunt.

Dar eu incurajez folosirea lor. Pentru un cameraman profesionist de nunta nu va crea problema, si aduce culoare, de multe ori valoare in filmarea unei nunti.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma