Filmări nunți Ploiești – Despre lucrarea mea

Mi-am propus ca în acest articol să vă arăt cum a ieșit filmarea nunții lui Raul și a Ramonei pe care am filmat-o în Ploiești. Eu spun că rezultatele pe care le obținem în urma filmărilor de nuntă trebuie să reflecte într-un mod natural caracterul uman. Pornesc mereu o filmare după principii bine clădite în timp ce au la bază valoarea umană. Pentru mine nu este suficient să ofer oamenilor filmări faine.

Pentru mine cel mai mult contează povestea și oamenii din spatele unei filmări. Motiv pentru care filmările pe care le fac nu seamănă niciodată între ele. Am învățat și mi-am confirmat că oamenii sunt speciali indiferent cât de telegenici sunt. Îmi place să cred despre mine că sunt un om videograf și nu un regizor interesat de castinguri. Filmez cu mult drag pentru că trăiesc pentru și din videografia de nuntă. Mă regăsesc în tot ce editez, iar asta îmi oferă garanția că pot scoate tot ce e mai bun dintr-o filmare de nuntă.

Aceasta este filmarea de nuntă realizată în Ploiești

După cum ai văzut, povestea este spusă prin elemente reale și naturale fără să intervin. La fiecare filmare de nuntă adopt un stil jurnalistic fără să deformez conținutul acțiunilor. Sunt de părere că nunta trebuie filmată așa cum este ea. Nu trebuie să intervin prin indicații regizorale având în vedere că oamenii nu sunt actori. Eu cred că nunta are nevoie să fie filmată și nu necesită „scrierea de scenariu” pentru că acțiunile, locurile, timpul și oamenii prezenți să prindă valoare. Fiecare este special în felul lui, iar eu știu asta cel mai bine.

  • În caz că nu ști ce înseamnă un scenariu, află mai multe pe Wikipedia.

Ce înțeleg prin filmările pe care le realizez?

Mi-am propus să transmit oamenilor prin filmări emoția timpului. Ne este mereu atât de drag „timpul” încât am fi dispuși să facem orice pentru a ne întoarce în timp măcar pentru câteva secunde pentru a revedea pe cineva drag, sau măcar să mai stăm puțin acolo. Suntem oameni și percepem timpul mai mult ca pe un trecut de care trebuie să fim responsabili. Gândesc așa datorită reacțiilor pe care mirii le au când revăd nunțile filmate de mine. Din fericire eu mi-am găsit scopul. Îmi doresc să îți ofer prin filmările pe care le realizez o amintire a timpului ce nu moare nicioadată.

 

Unde mă găsești?

Pe madvideo.ro am reușit să construiesc o echipă de videografi ce la bază sunt oameni de calitate. Sunt convins că oricare dintre colegii mei videografi ar fi încântați de o posibilă colaborare.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Urmărește acest link:https://madvideo.ro/videografi/filmari-nunti-ploiesti și vezi ce echipă de videografi îți propun pentru Ploiești.

 

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MadalinCARMEN ILIEVideo Stars Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Video Stars
Cititor
Video Stars

Salut Madalin, imi poti spune te rog ce filtru de culoare ai folosit la filmarea de la Ploiesti? Stima si felicitari pentru tot ce faci. Te apreciez mult.

CARMEN ILIE
Cititor
CARMEN ILIE

Genial. Te poți duce ori de în lumea asta și sigur iese o super filmare. Ma inspir în fiecare zi din lucrările tare, nu știu de unde izvorăște în tine atât de multă imaginație. Felicitări pentru tot ce faci.