Lipsit de acuratetea respectului, un “domn” imi preia imaginile filmate pe la diversele nuntii si le posteaza pe site-ul lui de prezentare. Curios este faptul ca acest nene, plateste si un cont premium pe unul dintre site-urile de gazduire fotografi si cameramani, unde cu mare drag se mandreste de realizarile altora sub semnatura lui. Acesta lucreaza sub numele de Wedding by Pro. Oare cata lume a inselat acest “domn” cu filmarile altora? Si.. de ce tipam in gura mare cand vine vorba de munca noastra? Pentru ca stim ce inseamna “greul” unui portofoliu si nu este normal ca un ins sa pretinda ca munca ta, uneori de-o viata… ii apartine. Rusine stimabile, rusine.

Si dupa spusele in pagina de prezentare, mai jos gasiti o mica, atentie! o mica parte din realizarile noastre. Si mai jos printre alte filme de nunta mai mult ca sigur furate.. dam si peste acest clip din portofoliul meu.

In timp ce altii isi dau sanatatea peste cap pentru a se ridica din anonimat, altii prefera sa fure ca-n codru fara prea mare efort. Ma gandesc doar la acei oameni care au crezut in ceea ce au vazut si mai ma gandesc ca un ins are aceasta inconstienta care il face sa fure foarte usor. Sarlatania merge pana mai departe. Te intrebi ce mai poate face? Simpul, pe un site de gazduire a fotografilor si cameramanilor romani, acesta isi plateste un cont premium (adica sa fie cat mai vizibil) in care posteaza imagini furate. Dovada o face print screen-ul de mai jos.

Imi dau seama fara sa vreau si fara prea mare efort de ce nisa de clienti beneficiaza acest ins. Scopul acestui articol este acela de a informa lumea cu privire la portofoliile videografilor. Deschide-ti bine ochii! A si inca ceva! Pretul de 400 de euro in care scrie clar FOTO + VIDEO. Nu suna dubios? Automat ca acesti oameni debusoleaza partea vulnerabila, adica mirii care habar nu au ce implica realizarea unui clip video cinematic de nunta. Dragilor, alocati-va cat mai mult timp pentru a va documenta corect, si aveti mare grija sa nu cadeti in plasa acestor distinsi domni care incearca sa profite pe urma naivitatii si dezinformarii voastre.

Atentie! Se fura filmari de nunta

De riscurile colaborarilor de acest gen nu am sa mai vorbesc. Sunt prea “silit” de ceea ce vad incat sa dezvolt fenomenul… Mai jos am postat si clipul realizat de mine in 2010 care cine stie cati alti cameramani de nunta il detin in portofolii. Doamne ajuta sa fie cat mai putini.

Similare

Leave a Reply

1 Comentariu in "Se fura filmari de nunta"

avatar
  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Robert
Cititor
Robert

portofoliile se fura peste tot. Nu este o noutate.