Cu siguranta toata lumea a inteles gresit! Stilul filmarii de nunta si / sau stilul videograf-ului sunt un mare mit! De ce? Pentru ca nimeni nu a inteles ca stilul filmarii de nunta este doar un tipar folosit in lipsa de viziune si de concept. Ai vazut clipuri de nunta asemanatoare? Daca da, inseamna ca ai vazut un tipar de filmare si editare pe care videograful il urmareste. Citeste mai mult despre cliseul stilului de filmare.

Stilul filmarii de nunta reprezinta tiparul dupa care un videograf filmeaza si un editor monteaza. Nivelul la care se afla videograful nuntii tale se reflecta in „stilul de filmare si editare”. Daca totul seamana inseamna ca ofertantul nu este la un nivel prea ridicat. Videografii profesionisti sunt acei oameni care au ochi sa vada acolo unde altii nu vad nimic.

Acestia detin versata putere de concentrare in a creea indiferent de medii. Acesti videografi nu sunt atenti sa urmareasca evolutia altor oameni, nu au idoli si nu copiaza indirect. Acestia nu folosesc preseturi pe care le poate cumpara oricine cu cateva sute de euro si nu sunt indoctrinati de marile branduri care vand senzori si serii de camere care mai de care mai performante. Acestia sunt adevaratii profesionisti care se implica si isi lasa amprenta intr-un mod original.

Oamenii au impresia ca videografii vad intr-un anume fel filmarea nuntii de se ajunge la un anume rezultat. Da, este corect, insa nu toti videografii au puterea de a se modela si de a se integra intr-un proiect de filmare. Stilul filmarii de nunta nu este o eticheta generala!

Este o metoda prin care diferentiem filmarile de nunta. Am vazut in multe clipuri best moments de nunta acelasi tonuri de culoare, aceleasi miscari de camere si aceleasi actiuni. Ma intreb de ce vad aceste lucruri? Oare nuntile la care filmam sunt trase la indigo? Nu, nu cred asta. Sustin toti videografii originali ce vad filmarea nuntii intr-o maniera originala. Nu imi plac si nu sunt de acord cu replicile multora.

Aud persoane care imi spun: Imi place stiul tau Madalin. Nu… eu nu am un stil… Asa au fost evenimentele la care eu am filmat. Totul se datoreaza oamenilor pentru care eu am filmat. Fara sa deranjez pe cineva, vreau sa spun ca sunt multi asa zisi videografi care nu au ce cauta in acest domeniu! Strategii de marketing zero, replici incomplete si mult haz… de necaz.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

[blockquote text=”Stilul filmarii de nunta este un simplu tipar.” show_quote_icon=”yes”]

Asadar raman la parerea ca nu exista „stil de filmare” ci exista un tipar de concept. Aceste tipare sunt folosite cu usurinta de marea majoritate a videografilor. Ma bucura insa faptul ca oamenii au inceput sa se fereasca de asa zisele tipare numite „stil”.

O parte din oamenii cumparatori de servicii video de nunta au inceput sa aprecieze originalitatea proiectelor, fapt ce va repozitiona rapid evolutia multora. O influenta puternica in „tiparul de concept” o are workshop-ul. Am scris aici despre ce cred eu despre workshop-urile de videografie.

Se practica in randul multor videografi de nunta, analiza per clip. Adica, se urmareste atent din punct de vedere tehnic un clip video de nunta si se incearca reproducerea acestuia.

Am sesizat in ultima vreme „inserturi” de sunet live care nu sunt altceva decat replici. De ce spun asta? Pentru ca acele persoane care au aceasta viziune, simt potentialul acestor solutii de edit. Si… daca nu simti ce faci, si… faci doar ca x a facut in clipul y… atunci.. nu e de bine. Nu vreau sa par oaia neagra a videografiei care taie si spanzura initiative. Vreau sa fac parte din videografii care echilibreaza segmentul videografiei de nunta intr-un mod cat mai real.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma