Blogul madvideo este creat pentru oameni. Nu pentru Google

Citit de: 914 ori

Cauta inteligent videograful de nunta

Află din acest video cum să cauți inteligent videograful de nuntă. Prezentarea acestui clip este realizată de Mădălin D. și are rol de informare cu privire la funcționalitatea platformei de videografi.

De ce exista blogul de filmari nunti? Poate ca multi nu inteleg ca informarea corecta a oamenilor este mult mai importanta decat un rezultat pe care il obtii in cautarile de pe google. La ce te ajuta daca articolul scris de tine apare primul, dar oamenilor nu le este folositoare informatia. Merg pe principiul ca oamenii au nevoie de o sursa cat mai complexa de informare. Aceasta nu este obligatorie, insa pentru cei care isi doresc sa obtina maxim din colaborarea cu un cameraman de nunta, totul devine foarte util.

Pentru ca oamenii nu au de unde sa cunoasca toate aspectele unei filmari profesionale de nunta, aleg cu mare atentie fiecare subiect despre care scriu. Multi spun ca nu ai avea ce sa scrii despre segmentul filmarilor de nunta. Scrisul pe blogul de filmari nunti nu este o pasiune pentru mine. Este o informatia necesara pe care oamenii trebuie sa o detina. Este o raspundere in fata celor care se documenteaza despre serviciul video de nunta. Dar, totul la timpul potrivit.

Blogul de filmari nunti este creat pentru oameni. Nu pentru Google

Multi cred ca toate articolele din acest blog sunt scrise pentru motoarele de cautare. Nu urmaresc sa scriu robotizat sau sa scot cuvinte cheie in evidenta cu scopul de a optimiza cat mai bine acest continut. Eu urmaresc ca tu sa intelegi cat mai usor toate aspectele unei fructuoase colaborari. Cu cine? Cu orice videograf profesionist de nunta ce activeaza in bransa din Romania. Eu nu promovez serviciile videografilor prezenti pe madvideo.

Pentru ca imi doresc rezultate din ce in ce mai bune, am inteles ca cel mai important aspect in desfasurarea unei colaborari este informatia pe care o detine clientul. De ce? Pentru ca prin informatia pe care o poate acumula se poate folosii un limbaj comun cu videograful de nunta.

Similare

Leave a Reply

5 Comentarii in "Blogul madvideo este creat pentru oameni. Nu pentru Google"

Anunta-ma
avatar
Filtreaza dupa:   noi | vechi | cele mai votate
Carmen
Cititor
Carmen

Nu cred ca s-ar documenta cineva si ar sta sa scrie zile, luni sau ani in cazul tau doar de dragul de a castiga o pozitie in google. Se vede ca te implici iar asta reflecta multa incredere oamenilor care lucreaza cu tine.

Cosmin Videographer
Cititor
Cosmin Videographer

Eu iti felicit initiativa de a scrie despre problemele pe care mirii le pot intampina in filmarea de nunta. Nu sunt de acord cu tot ce scrii tu dar in multe articole ai perfecta dreptate.

Radu
Cititor

Conteaza cati sunt de acord cu ce spui tu in articole.