Nu, in niciun caz nu este vorba de un cadou valoric, ceva in sensul direct al cuvantului. Mai este un gest de apreciere pentru prezenta lor. Invitatii vor primi din partea miriilor o mica atentie, un mic filmulet. Nu este foarte des folosita aceasta posibilitate, dar sa zicem, ca la discutiile cu clientii, cineastul de nunta include si asa ceva in pachetul de servicii. Nu este un capat de lume executarea filmuletului, si montarea lui in timp util. Genereaza greutati, numai daca operatorul lucreaza singur. Altminteri daca lucreaza la filmarea nuntii o intreaga echipa, mai ales ca avem si camera technica, se poate monta repede si scrie pa suport audiovizual, CD, DVD ori BLU-RAY DISK un minifilm, chiar microfilm. Abia cateva imagini foarte reprezentative, din timpul evenimentului. Vom avea o sarcina mai grea,daca mirii vor sa dea la despartire invitatilor cate un filmulet personalizat. In astfel de cazuri undeva, daca se poate in apropierea mirilor trebuie sa apara si invitatul care primeste cadoul.

Desigur  ca si in acest caz putem usura munca. Daca acest mic cadou a fost inclus in pachet deja in timpul filmarilor punem o camera anume pentru colectarea imaginilor despre invitati, daca se poate intro ordine prestabilita. Clipele cele mai importante fiind la cununia, rostirea marelui DA, semnarea actelor, clipe la cununia religioasa, ajungerea la sala, si dansul miresei. Inca cateva momente mai specifice care sa poarte semne particulare a nuntii, si deja dam filmul la montat. Despre invitati inregistram imagini la sosirea lor, sau la cununie, chiar in timpul deplasarilor.

Nu trebuie sa specific ca si forma si continutul filmuletului cadou se va face dupa discutii in prealabil cu clientii nostri, luand in considerare doleantele lor. Sigur ca avem o misiune mai usoara daca ei nu insista pentru un filmulet personalizat. Atunci cateva imagini despre miri, cununie, putina muzica si dans, ca sa fie redata si atmosfera, si iata, gata filmuletul. Se poate monta repejor, cu un sonorul propriu taiat si insotit cu o coloana sonora atasata. Filmuletul poate contine si cateva imagini din filmarile exterioare, macar denumirea locatiei. Este prevazut cu titlu, si contine data si numele mirilor. Atat. Nu trebuie sa fie ceva extraordinar, iesit din comun, deoarece in filmul propriuzis de nunta se vor vedea toate. Acum doar cateva imagini la cald, drept multumiri pentru invitati din partea mirilor.

Desigur ca aici am putea stabili ca si acest filmulet de cadou este o creatie aparte, trebuie bine gandita, redactata, sa spuna in imagini minime, maximul despre eveniment. Trebuie sa aiba cadru bine asezat, limbaj artistic, ritm, si esenta, si mai ales un bine directionat mesaj.

Iata ca fie el si un filmulet scurt, si facut in timp scurt nu trebuie sa fie executat la repezeala, si facut cu mantuiala, insiruind niste imagini, fie cat mai frumoase. Este nevoie desigur de profesionalism ca in toiul evenimentului, in valtoarea filmarilor continue sa gasim cateva imagini reprezentative, care sa alcatuiasca filmuletul cadou. Si nici macar nu poate fi facut dupa simple clisee prestabilite. Trebuie sa poarte semne particulare al fiecarei nunti.

Inaintea evenimentului deja am tiparit etichetele, cu numele mirilor, un motto frumos, o urare placuta, si gata. Pana la terminarea petrecerii l-am si pus la indemana mirilor.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Acuma putem face cateva filmulete si mai elaborate, pentru nasii, pentru invitatii speciali, samd.

Depinde de fantezia noastra, si ne va aduce o reclama in plus daca gasim astfel de mici modalitati de a inbunatatii pachetul de oferte. Si un filmulet de nunta nici nu urca costurile.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma