Clipul best moments este factorul principal ce ii determina pe clienti sa colaboreze cu un anume cameraman de nunta. Cat de relevanta este aceasta metoda de selectie dar si care sunt riscurile acestei metode pe larg in acest articol. Invata sa te folosesti de toate criteriile unei selecti cat mai bune. In acest articol discutam despre increderea potentialilor clienti in clipul best moments si despre criteriile de selectie.

Am ramas surprins sa vad ca majoritatea oamenilor fac selectia in urma unui portofoliu compus doar din clipuri best moments de la nunti. Ne sunt suficiente cele cateva minute de prezentare pentru a ne forma o idee sau pentru a castiga increderea serviciilor unui cameraman? Eu zic ca rolul clipurilor best moments este foarte important in decizia pe care trebuie sa o iei, insa criteriile unei selectii sunt mult mai multe. Voi prezenta mai jos care sunt criteriile principale in alegerea cameramanului de nunta. Informatia prezentata reprezinta viziunea mea (deci, trebuie tratata ca atare)

Clipul Best Moments Asa cum am scris si mai sus, clipul best moments are un rol important in alegerea cameramanului de nunta. Se poate intampla ca in portofoliul unui cameraman sa nu ai acces la toate filmele best moments. De ce? Pentru ca acesta nu le vede relevante pentru nivelul la care se afla. Eu consider ca oamenii trebuie sa vada modelarea cameramanului la cat mai multe evenimente de genul nunta. Nuntile nu se aseamana, deci nici clipurile best moments nu ar trebui sa fie asemanatoare.

Filmare de nunta cu durata mare Aceasta filmare este bine sa treaca si prin fata ta in momentul cand faci o asemenea alegere. Este important pentru tine sa vezi ce primesti. Relevanta clipului best moments scade in momentul in care cameramanul iti vinde servicii de videografie ce constau in: filmul nunti cu o durata de 1 ora editata. Urmareste cu atentie un film de o ora pentru a te asigura ca ceea ce primesti este conform asteptarilor tale. Este important sa vezi cum se modeleaza cameramanul sau echipa de productie pe intreg evenimentul de nunta. Maniera in care sunt prezentate imaginile este total diferita decat ceea a unui clip, de aceea eu va sfatuiesc sa urmariti cu atentie filmele ce au o durata cat mai mare.

Adaptarea cameramanului Un alt criteriu foarte important in rezultatul unei filmari este adaptarea cameramanului cu nunta. Este bine sa urmaresti diversificarea si originalitatea proiectelor sale. Se intampla sa predomine in piata lucrarile lipsite de originalitate. Toate sunt identice, mai putin personaje, locatii si accesorii. Conteaza foarte mult pentru tine cat de bine se va adapta cameramanul conform cerintelor tale. Ofera timp pentru o vizualizare amanuntita a portofoliilor videografilor, doar asa vei obtine cele mai bune resurse pentru a lua deciziile utile pentru tine.

Evolutia ofertantului Despre evolutia cameramanului de nunta am scris recent intr-un articol in care va sfatuiam sa fiti foarte atenti la cat de rapid evolueaza un cameraman de nunta. Pentru ca toti va doriti imagini spectaculoase si rezultate cat mai profi, este bine sa aveti in vedere si rapiditatea unei evolutii. Se poate intampla ca un videograf sa oscileze, de ex: 4 lucrari bune, una mai putin buna si tot asa. Tot ce va pot spune este sa oferiti timp cat mai mult selectiei pentru a fi siguri ca faceti cea mai buna alegere. Concluzia: Calitatea unui clip de nunta ofera sau nu incredere potetialilor clienti … Raman la parerea ca este foarte importanta calitatea unui best moments dar nu reprezinta factorul cheie in luarea de decizii.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma