Filmarea de botez este o nișă în care ne putem dezvolta și totodată putem vinde servicii. Ce se întâmplă când nu avem un număr suficient de lucrări și suntem nevoiți să micșorăm prețul pentru filmarea de botez? Am ales un cuvânt cheie relevant în căutările clienților și anume ” cameraman botez ieftin”. Suntem tentați să jucăm după cum ne cântă căutarea însă de cele mai multe ori nu luăm în calcul calitatea căutării. În acest articol vorbim despre beneficiile dezvoltării pe cele mai căutate cuvinte cheie din segmentul filmărilor de botez.


cameraman botez ieftin
Google ne anunță că cele mai populare căutări referitoare la filmare botez sunt:

  • pachet botez ieftin
  • cameraman botez ieftin
  • fotograf și cameraman botez prețuri
  • filmare botez bucurești preț
  • fotograf botez
  • fotograf botez prețuri
  • filmare botez biserică
  • fotograf botez ieftin

Acum, ca orice furnizor este bine să ai o expunere cât mai bună, motiv pentru care te vei promova pe cele mai căutate cuvinte. Nu este nimic greșit să te promovezi pentru cele mai căutate cuvinte, ba chiar experții în SEO recomandă acest lucru. Începi și investești în seo pentru aceste cuvinte cheie, ajungi în top și observi că lucrurile nu s-au schimbat deloc în bine. Clienții pe care cuvintele cheie îi aduce în site-ul tău nu sunt tocmai cei pe care îi voiai. Ce este de făcut în acest caz?

În primul rând trebuie să avem un plan bine definit. Trebuie să marcăm care sunt serviciile pe care noi vrem să le vindem și automat să le expunem. Sunt cazuri, chiar multe, când ofertanți video / foto promovează servicii ieftine de botez prin această metodă. Sigur, pentru client reprezintă un avantaj când căutarea returnează rezultate relevante iar șansele de conversie sunt mult mai mari.

rata căutării pentru cameraman botez ieftin

Conform studiilor, aceste expresii de căutare nu garantează calitatea clientului, ba din potriva încurajează conversia pentru cei care nu sunt informați. De aici te poți aștepta la clienți care vor cât mai ieftin și care negociază. Tot aceștia nu văd diferențe între filmările calitative și cele „standard”. Tot acest segment de clienți întreține, și o face foarte bine, categoria de ofertanți „orchestră”. Nu sunt răutăcios și nu vreau să aduc un prejudiciu de imagine nimăniu, dar ăsta este adevărul. Cumva lucrurile trebuie să se schimbe, și se pot schimba în bine dacă videografii care filmează la botezuri și la nunți vor reușii să nu mai negocieze și să renunțe la promovarea de tipul: Cea mai ieftină filmare de botez Aici sau Cameraman Botez Ieftin – Preț foarte mic.

Făcând o paranteză, mă aștept ca pe viitor să apară oferte de genul: Cameraman Botez Vă dăm 100 Euro dacă lucrați cu noi!

Deschid o listă cu păreri pro și contra despre optimizarea cuvintelor de interes din segmentul videografiei de botez.

Este bine ca site-ul nostru să fie optimizat pentru cuvântul cheie: „Cameraman botez ieftin” ?

Pro

Expunerea te ajută indiferent de cuvântul cheie atât timp cât face parte din segmentul videografiei.

Există posibilitatea să îi placă ce vede la tine și atunci clar se merită să te promovezi pentru acest cuvânt cheie.

Traficul pe care ți-l aduce acest cuvânt este folositor site-ului.

Contra

Clienții care intră pe site după ce au căutat acest termen se așteaptă ca prețurile tale să fie foarte mici.

Bounce rate-ul site-ului tău va crește pentru că prețurile tale nu sunt atât de mici.

Brand-ul tău poate fi afectat pentru că se asociază greșit calitatea serviciilor.

Poate fi considerat spam iar clienții te evită.

Clienții nu îți acordă importanță și vor încerca să abțină un preț cât mai mic.

 

Vă las pe voi să completați lista Pro sau Contra, scriind un comentariu la acest articol.

Citește în continuare:

Ce se întâmplă când negociezi prețul pentru filmarea botezului? Scriu acest articol pentru că nu sunt de acord cu cei care negociază prețul pentru filmarea evenimentului, fie el botez ...
Test reportofon ZOOM H1. Comparatii si Preturi In vlogurile pe care le fac imi spun parerea intr-un mod pozitiv despre videografia de nunta. De fiecare data cand ofer ...

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma