Ce poate face un cameraman de nunta pentru a scapa de bliturile fotografilor? In cazul in care filmarea nuntii tale are efect de strobo, cameramanul de nunta trebuie sa raspunda? In articolul de astazi dezbatem problema bliturilor in filmarea de nunta. Pe larg in acest articol: Cameraman de nunta in fata bliturilor.

In proportie foarte mare am vizualizat filmari de nunta cu efect de strobo. Pentru clientii documentati care au pretentia ca filmul nuntii sa fie impecabil, recomand o analiza a modului in care fotograful va fotografia nunta. Filmarea cununiei religioase are cel mai mult de suferit pentru ca un cameraman de nunta este limitat de live-ul pe care trebuie sa-l tina. Toti cameramanii de nuntii fac eforturi mari la editare pentru a elimina efectul de strobo pe care bliturile aparatelor foto il provoaca. Este bine sa te informezi, sa cunosti cat mai multe detalii legate de materialul care iti va fi predat. Eu cred ca un cameraman de nunta trebuie sa te informeze corect pentru ca tu sa nu ai alte asteptari. Daca ai fost informat cu privire la efectul de strobo, un cameraman de nunta nu are nici o vina ca frame-urile filmarii sunt rupte de blitul aparatului foto.

Cameraman de nunta in fata bliturilor

Prima etapa a nuntii, aceea in care mirii se pregatesc pentru cununia religioasa nu are de suferit pentru ca aici intervine compozitia iar cei doi ofertanti isi pot impartii timpul de captare a imaginilor. Nici la petrecere filmul nu are de suferit chiar daca se mentine live-ul de ambele parti. Fiind o atmosfera dinamica, bliturile fotografiilor nu au o putere atat de mare incat sa rupa lumina scenica. Concluzia este ca un operator video este pus in dificultate de aceste blituri doar la cununia civila. Informatia prezentata in acest articol se raporteaza doar la bliturile montate pe camerele foto. Am scris acest articol pentru ca vreau ca oamenii sa aiba acces la o informatie cat mai bogata despre filmarea nuntii.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma