Cameraman pentru Nunta – Cum Alegem?

Citit de: 865 ori

Nunta este un eveniment unic si asteptat de multi tineri; evenimentul care trebuie sa fi perfect, evenimentul fara repetitie iar fiecare moment trebuie sa fie perfect. Partea video este importanta deoarece este amintirea vie in timp. Amintirile unei zi unice le poti vedea vii in ani. Pentru ca tu sa ai astfel de amintiri trebuie sa alegi cu grija cameramanul potrivit, bun profesionist care sa stie sa faca un video bun, frumos si emotionant.

Intrebarea cea mai des intalnita este cum alegem cameramanul? In primul rand ne gandim din timp. Nu poti  contacta un cameraman cu o luna doua inaine. Primul pas este cautarea unui cameraman profesionist cu 1 an sau minim 6 luni inainte mai ales daca ai nunta in sezonul de nunti. Asa cum salonul trebuie inchiriat cu 1 an asa si cu cameramanul trebuie vorbit din timp. Un cameraman profesionist il prinzi greu si este pacat sa il pierzi!

Cameramanul trebuie sa se ocupe doar de video si atata. De ce sa ratezi vreun moment important? Sunt operatori care fac si poze. Nu este recomandat. Pana la urma ai nevoie de doi oameni profesionisti nu de unul care sa faca doua lucrui cam deodata.

Ești în căutarea serviciilor de filmări nunți? Te putem ajuta!
Suntem cea mai mare echipă de cameramani de nuntă ajunși la stadiul de videografi și cineaști ce oferim servicii profesionale de filmări nunți.
Vezi echipa

Camera, obiectul magic este importanta deoarece trebuie sa aveti in lucru in vedere: este o camera video digitala cu stocare pe card? O camera video digitala cu stocare pe hard-disk?

Asa aveti siguranta de cat de mare este memoria si de faptul ca nu se mai pierd momente sau chiar parti importante din nunta pana se efectueaza operatiunea de schimbare a suportului de stocare.

Masuri de siguranta? Da!

 

Ca sa nu ai probleme majore de genul camera se blocheaza sau se descarca, asigura-te ca operatorul mai are macar o camera  de filmat de rezerva. Nu ai de unde sa stii ce s-ar putea intampla si decat sa ai ghinion mai bine sa fi precaut! In ceea ce priveste luminozitatea salii, cameramanul trebuie sa lucreze cu lumini suplimentare si chiar daca salonul este foarte luminat, luminile speciale tot sunt necesare pentru ca filmul nuntii tale sa iasa de vis.

 Filmul intreg sau pe episoade?

 

Tu alegi cum il vrei. E mai usor de vizualizat filmul pe episoade dar daca vrei un film intreg cap – coada trebuie sa ii spui. Optiunea ta este respectata. Poti alege un clip scurt cu cele mai bune momente din video de maxim 5 minute si filmul sa fie intreg. Trebuie doar sa te hotarasti ce doresti.

Coloana sonora a filmului este importanta. Practic ce melodie vrei la inceput si la sfarsit? Vreti valsul mirilor? Sau melodia de la aruncatul buchetului? Filmul poate avea ce coloana sonora doresti . Daca ai avut o nunta cu tematica anume poti alege o coloana sonora care sa se incadreze cu tematica nuntii.

Orice doresti pentru filmul nuntii voastre trebuie sa ii comunicati cameramanului. Un cameraman profesionist va lua dorinta voastra si o va transforma in realitate si in lucru concret. Cameramanul potrivit este cameramanul profesionist si plin de imaginatie. Afla care este secretul unui video de nunta reusit.

Similare

Leave a Reply

1 Comentariu in "Cameraman pentru Nunta – Cum Alegem?"

Anunta-ma
avatar
Filtreaza dupa:   noi | vechi | cele mai votate
Alina Gheorghe
Cititor
Alina Gheorghe

Eu una as merge pe feeling, sigur ca si detaliile tehnice si profesionalismul sunt valoroase, dar mi-ar fi de ajuns sa vad o filmare sau doua ca sa ma conving. Intuitia la mine nu da gres niciodata. 🙂

wpDiscuz