Ce inseamna sa ajungi profesionist in acest segment? Dupa cum stiti, nunta este un eveniment live unde un cameraman profesionist de nunta are multe de spus. Filmul de nunta a evoluat enorm in ultimii 2 ani. Nivelul cameramanilor profesionisti de nunta a evoluat si el. Care sunt factorii ce duc la o viziune mai bogata in realizarea filmarii profesionale de nunta? Ce inseamna cameraman profesionist de nunta? Pasiunea sau Nevoia te pozitioneaza in categoria profesionistilor? Raspunsul acestor intrebari, le gasiti aici.

Vezi Echipa de Cameramani

Ai vazut echipa noastra de cameramani?

Care sunt factorii ce duc la o viziune mai bogata in realizarea filmarii profesionale de nunta?

Viziunea cameramanilor profesionisti de nunta este formata din: Cercurile informationale in care au acces. Filmele de nunta realizate in alte tari. Organizarea unui proiect. Documentarea despre tehnici de filmare si montaj. Rezultatul unei filmari este suma cunostintelor in: Montajul de nunta, scenariu si regie, tehnica filmarii, dar si puterea artistului de a intelege nevoile clientilor.

Ce inseamna cameraman profesionist de nunta?

Abilitatile cat si experienta avansata a unui cameraman sunt principalele caracteristici ce il pozitioneaza in categoria profesionistilor. In lumea reala, unui cameraman ii sunt intrebuintate mult mai putine sarcini decat in segmentul de nunta. In segmentul de nunta un cameraman trebuie sa fie foarte priceput si la: montaj, editare grafica, concept, regie, scenariu, lumina si sunet.

Cu alte cuvinte, pentru a ajunge profesionist, nu este indeajuns sa fie un bun operator de camera ce stie sa seteze o camera corect. Chiar daca fac parte din aceasi nisa video, trebuie sa stiti ca pentru fiecare post exista un numar impresionant de specialisti. Toata lumea ii judeca pe cei care fac video foto.

O singura persoana, realizeaza si foto si video la nunti. Dar noi? Cameramanii profesionisti nu sunt oameni orchestra? Filmare, Montaj, Grafica, Regie, Luministi… etc. Asa cum bugetul a determinat la aparitia oamenilor orchestra, asa si noi incercam sa realizam cat mai multe. Este adevarat, noi incercam sa imbinam aceste posturi in speranta unui rezultat mult mai calitativ.

Asa a luat nastere si termenul de videographer de nunta. Am sa incerc sa fac descrierea unui cameraman profesionist de nunta: Tanar, pasionat, inventiv in concepte de filmare si promovare. Este portretul perfect pentru a intra in lumea videografiei de nunta din Romania. Am sa sublinezi cei mai importanti 5 factori:

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Cum ajungi cameraman pro?

Ajungi pro pentru ca folosesti aparatura top. Ca sa poti ajunge sa folosesti aparatura top, ai nevoie de cerere si onorariu ridicat. Daca ai cerere si onorariu ridicat, inseamna ca esti cameraman profesionist de nunta.
Ajungi pro daca promovarea ta este foarte buna. Cum online-ul detine 95% din promovare, ai nevoie de un site competitiv. Ai nevoie de investitie in seo. Daca iti permiti sa investesti in campanii de promovare si seo, inseamna ca ai ce promova, iar asta inseamna ca esti pro.
Ajungi pro daca in spatele tau ai un portofoliu impresionant. Daca iti postezi toate filmele in portofoliu, si nu doar pe cele mai bune. Daca ajungi sa postezi toate filmarile tale inseamna ca esti pro.
Ajungi pro daca viziunea ta este originala si nu incerci sa copiezi alti cameramani. Daca ajungi ca la fiecare concept sa fi original, atunci esti cameraman profesionist de nunta.
Ajungi pro daca oferi respect oamenilor pentru care lucrezi. Sa oferi respect inseamna sa ii ajuti cu informatii, sa nu ai preturi ascunse si sa nu depasesti termenele de predare.

Pasiunea sau Nevoia te pozitioneaza in categoria profesionistilor?

Nici una, nici alta. Daca esti pasionat nu inseamna ca esti pro, si nici nevoia financiara nu te incadreaza in acest segment. Pasiunea este calitatea prin care oamenii ajung sa cunoasca un domeniu. Nevoia este un defect ce te impinge sa faci orice cat mai rapid. Atat pasiunea cat si nevoia sunt structurate pe mai multe categorii. Nu le voi elabora in acest articol. Cu alte cuvinte, pentru a ajunge cameraman profesionist de nunta trebuie sa insusesti mult mai multe calitati decat ti-ai fi imaginat.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma