[MĂMICI] Cameramanul care filmează botezul trebuie să fie mai întâi părinte!

Abilitățile cameramanilor care filmează botezuri sunt impresionante iar rezultatele au ajuns să fie cu adevărat fabuloase. Din punct de vedere narativ și tehnic filmările de botez pot fi comparate cu ușurință cu adevărate producții cinematografice.

Afla acum care este cel mai potrivit fotograf pentru botez in doar 2 minute.

E drept însă că nu toate filmările de botez ajung să fie comparate cu producții cinematografice. Totuși, există anumiți cameramani care înțeleg, empatizează și se implică diferit în proiectele de filmări botezuri. Citește în contiunare și află care sunt cei mai potriviți cameramani care să filmeze în ziua botezului.

Pentru a realiza un serviciu, indiferent care ar fi acesta, trebuie să cunoști problema, situația și perioada prin care părinții copilului, în cazul nostru, trec.

Când ajungi să fii părinte, lumea se schimbă! Se spune că cea mai frumoasă zi din viața unui om, este ziua nunții. Așa este, dar doar dacă nu au un copil. Nu o spun eu. Experții arată că cea mai frumoasă zi din viața unui om este aceea în care își vede pentru prima dată copilul.

De ce cameramanul care filmează botezul trebuie să fie părinte?

  • Pentru că un părinte știe care este relația dintre copil și restul familiei. Pentru un părinte este foarte important când copilul o întâlnește pe bunica care copleșită de emoții nici nu-i poate spune cât de fericită este.
  • Pentru că un cameraman părinte are multe nopți nedormite sau dimineți în care se învârte prin casă într-un labirint de jucării pe care este imposibil să le evite.
  • Pentru că un cameraman părinte știe că tot ce oferă acum o face pentru propriul copil.
  • Atenția la detalii este abordată diferit, iar un părinte cameraman știe cu siguranță ce contează cu adevărat să rămână în amintirea zilei.
  • Pentru că un cameraman părinte a învățat cum poate să-i atragă atenția unui copil mic. Știe cum reacționează, știe când să-i ofere liniște și știe când să intervină fără a accentua tensiunea și emoția din casa micuțului (ei). Este el un magician? Nu! Este un părinte care a trecut prin aceste situații iar acum le înțelege perfect!

Cu siguranță nu reprezintă o certitudine ca toți cameramanii care sunt părinți vor da aceleași rezulate sau vor înțelege la fel de bine importanța zilei de botez.

De asemenea se poate întâmpla ca un cameraman dornic de o evoluție accelerată să se implice mai mult și mai bine în filmarea zilei de botez și cu puțină șansă să atingă o mică parte din fundamentele relației dintre părinte și copil.

Știai că antreprenori din industria Parenting lucrează, au în echipa lor cameramani părinți? Te intrebi de ce? Pentru că este mult mai ușor să comunici și să te faci înțeles atunci când tu ști ce înseamnă „Meseria de Părinte„.

Ce mai știe un cameraman (sau un fotograf) părinte?

  • Că atunci când intră în camera copilului să filmeze sau să fotografieze are cipici, mască și halat sterilizat!
  • Că atunci când postează imagini pe internet cu bebele cere acordul părinților.

Dacă și tu ești de acord, dă un like, share și lasă un comentariu.

3 thoughts on “[MĂMICI] Cameramanul care filmează botezul trebuie să fie mai întâi părinte!

  1. În calitate de mamă îți spun că ai dreptate dar lucrurile in Romînia nu mai sunt demult la locul lor. Sa te duci la doctori si sa vezi acolo cum sunt incalcate normele igienico sanitare. E adevarat ce ai scris dar departe de realitatea prezentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close