Cand trebuie sa contactezi cameramanul si fotograful de nunta?

Ramai surpins ca ofertantul dorit nu poate filma sau fotografia la nunta ta? In acest articol am sa te informez cand trebuie sa contactezi cameramanul si fotograful de nunta. Tot in acest articol iti voi dezvaluii si avantejele unei contractari cu cel putin un an inaintea evenimentului. Daca iti pretuiesti amintirile, nu uita ca artistii nu pot fi prezenti la doua nunti simultat.

Nu imi place sa raspund la email-urile in care trebuie sa confirm ca nici un operator nu este disponibil. De aceea am implementat in aceasta platforma o sectiune de disponibilitate pe care o actualizam zilnic. Multora, probabil nu le vine sa creada ca din 4 videeographeri afisati, nici unul nu este disponibil. Din pacate, pentru unii.. si din fericire pentru altii… extista multi clienti care isi doresc servicii calitative, iar acestia stiu cand trebuie sa contactezi cameramanul si fotograful de nunta.

Timp

 

Riscul de a nu prinde cea mai buna oferta este foarte mare. Pe piata din Romania sunt aproximativ 25 de echipe de videografi de nunta care fac treaba foarte buna. Dar acestia pot onora doar 25 de nunti. Ce se intampla cu restul? Ce faci in cazul in care nu iti place nimic din ceea ce mai este disponibil? Vei platii serviciile unui videographer care nu iti va oferii incredere?

Da, se pare ca e singura solutie. Doar nu iti vei schimba data nuntii pentru ca videographerul nu este disponibil. Mi se pare absurd sa decurgi la aceasta varianta. In fotografia de nunta e putin diferit. Fotografii profesionisti de nunta sunt mult mai multi decat videgrafi pro. Ai de unde alege, zic eu. Dar si atunci, trebuie sa stii ca cele mai mari nume din fotografia de nunta sunt vandute primele.

Raspunsul meu in cateva cuvinte la intrebarea: Cand trebuie sa contactezi cameramanul si fotograful de nunta. Cel putin cu 1 an inaintea evenimentului. Daca vei tine cont de sfaturile mele, te vei bucura de urmatoarele beneficii indirecte pe care un cameraman sau fotograf de nunta ti le va oferii.

  • Preturi actuale. Onorariul unui profesionist va creste mereu. S-ar putea ca la evenimentul tau, ofertantului sa i se dubleze onorariul. Dar tu vei beneficia de onorariul acestuia din ziua in care ai semnat contractul.
  • Aparatura mult mai buna. Un profesionist va investii mereu in aparatura. Asa ca, la evenimentul tau acesta poate utiliza aparatura mult mai buna decat cea mentionata in contract. Avantaje sunt foarte multe, eu le-am enumerat pe cele mai importante in viziunea mea.

Articolul Cand trebuie sa contactezi cameramanul si fotograful de nunta reprezinta viziunea unui videograf despre acest subiect.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma