Chiar daca crezi ca ai un raspuns la intrebarea acestui articol, este bine sa tii cont  de ceea ce voi prezenta aici. Nu este suficient sa stabilesti data nuntii pentru a contacta cameramanul. Nu este suficient sa rezervi restaurantul pentru a contacta cameramanul. In acest articol vorbim despre cand trebuie sa obtinem mai multe detalii despre serviciul video de nunta.

Stiai ca inainte sa obtii mai multe detalii despre serviciul video de nunta trebuie sa detii o informatie minima? Nu este suficient sa-ti intrebi cunostintele pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere.

Cand contactam cameramanul?

  • Atunci cand avem un buget sigur pentru serviciul video de nunta;
  • Atunci cand suntem siguri ca vrem sa lucram cu el;
  • Atunci cand stim ce vrem sa obtinem prin colaborarea cu acesta;
  • Dupa ce am vizualizat portofoliul video de nunta;
  • In momentul in care cunoastem serviciile acestuia.

 

Foarte important este ca atunci cand contactezi cameramanul, sa stii ce sa-l intrebi. Am scris un articol despre ce intrebam atunci cand contactam cameramanul pe care il poti citi aici.

Am observat ca multi incep sa caute serviciile video de nunta in momentul in care au finalizat rezervarea restaurantului. Nu este suficient sa rezolvi acest aspect. Dupa cum bine stiti, trebuie sa existe un motiv pentru care colaborezi cu anumit ofertant. Nu te lasa influentat. Creeaza-ti o mica baza de date incluzand intrebari care sa te ajute. De ce vreau sa colaborez cu ofertantul acesta? Ce buget am alocat si cine se incadreaza in aprecierile mele?

Nu conteaza cum iti conturezi baza de date atat timp cat aceasta exista.

Calitatea ofertantilor si a clientilor

Inca exista multi clienti care cred ca atat cameramanul cat si fotograful de nunta este foarte usor de gasit. Nimic mai eronat. Cu siguranta ca acesti ofertanti pot fi gasiti foarte usor, insa nu trebuie sa uiti ca profesionalismul acestora conteaza. Sunt convins ca nu te va ajuta cu nimic daca vei colabora cu un cameraman ce nu se incadreaza in cerintele tale.

De asemenea exista persoane pentru care serviciile video de nunta chiar nu conteaza. Nimic de contestat. Acest aspect este sustinut in mare masura de sinceritatea oamenilor. Am scris un articol despre sinceritatea clientilor pe care il poti citi aici.

Decizia nu iti poate fi schimbata de nimeni.

Rolul meu este acela sa iti completez informatiile pe care le deti deja despre serviciul video de nunta.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma