Aici gasesti informatii cu privire la volumul cautarilor pe google pentru serviciile video de nunta. Cu ajutorul google trends am reusit sa stabilesc care sunt cele mai cautate cuvinte cheie pentru serviciile video de nunta. Daca esti cameraman si oferi servicii video de nunta trebuie sa citesti informatia din acest articol. Uneltele de cautare sunt foarte importante pentru a ne da seama cand si ce cauta clientii. Eu cred ca doar asa putem imbunatatii calitatea segmentului video de nunta in care activam.

Cautarile pe google sunt alcatuite din unul sau mai multe cuvinte. Fara sa fac o descriere a facilitatilor prezentate de motorul google, va prezint structura celor mai cautate cuvinte cheie pentru serviciile video de nunta.

Cautare

Mai jos aveti afisat graficul google trends ce cuprinde cele mai cautate si relevante cuvinte din segmentul videografiei de nunta. Graficul este filtrat sa afiseze cautarile pe o perioada de 12 luni.

  1. Video nunta (Vezi unde este pozitionat madvideo.ro pe google)
  2. Filmari nunti
  3. Filmare nunta
  4. Cameraman nunta
  5. Videograf nunta

Dupa cum puteti observa, video nunta este pe departe cel mai cautat termen pe google. Din analiza platformei madvideo.ro pot spune ca rata cautarilor prin 2 cuvinte este intr-o continua scadere fata de frazele ce contin peste 3 cuvinte. Oamenii au inceput sa caute servicii video de nunta prin google folosind fraze cu cat mai multe cuvinte. Topul frazelor il vezi mai jos.

  1. Cameraman profesionist de nunta
  2. Filmare video pentru nunta
  3. Filmare ieftina de nunta
  4. Videograf de nunta in bucuresti
  5. Servicii profesionale de filmari nunti

Din graficul de mai sus, realizam ca interesul clientilor pentru serviciul video de nunta este crescut la sfarsitul lunii februarie si la inceputul lunii septembrie. Este si logic sa se intample asa. Sezonul de nunti incepe de obicei in aprilie si se termina la sfarsitul lunii octombrie.

Chiar daca am folosit acest tools pentru analiza facuta, eu cred ca cei care sunt in cautarea serviciilor video de nunta nu sunt familiarizati cu o cautare cat mai eficienta. Pentru toti acestia exista bloguri video de nunta ce ofera informatii foarte utile cu privire la acest domeniu. Unul dintre acestea este blog.madvideo.ro

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Este interesant sa aflam si de la cititorii acestui blog si am aprecia daca ati raspunde la intrebarea de mai sus.

Te așteptăm la următorul nostru curs!

13 - 14 august, București: Workshop intensiv de Videografie și Dezvoltare (nivel intermediar)

 

ÎNSCRIE-TE AICI

 

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Carmen Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Carmen
Cititor
Carmen

filmare nunta am cautat si sunteti primii, va meritati locul. felicitari pentru ce faceti.