Care este nivelul de interes pentru serviciile video de nunta pe google?

Aici gasesti informatii cu privire la volumul cautarilor pe google pentru serviciile video de nunta. Cu ajutorul google trends am reusit sa stabilesc care sunt cele mai cautate cuvinte cheie pentru serviciile video de nunta. Daca esti cameraman si oferi servicii video de nunta trebuie sa citesti informatia din acest articol. Uneltele de cautare sunt foarte importante pentru a ne da seama cand si ce cauta clientii. Eu cred ca doar asa putem imbunatatii calitatea segmentului video de nunta in care activam.

Cautarile pe google sunt alcatuite din unul sau mai multe cuvinte. Fara sa fac o descriere a facilitatilor prezentate de motorul google, va prezint structura celor mai cautate cuvinte cheie pentru serviciile video de nunta.

Cautare

Mai jos aveti afisat graficul google trends ce cuprinde cele mai cautate si relevante cuvinte din segmentul videografiei de nunta. Graficul este filtrat sa afiseze cautarile pe o perioada de 12 luni.

  1. Video nunta (Vezi unde este pozitionat madvideo.ro pe google)
  2. Filmari nunti
  3. Filmare nunta
  4. Cameraman nunta
  5. Videograf nunta

Dupa cum puteti observa, video nunta este pe departe cel mai cautat termen pe google. Din analiza platformei madvideo.ro pot spune ca rata cautarilor prin 2 cuvinte este intr-o continua scadere fata de frazele ce contin peste 3 cuvinte. Oamenii au inceput sa caute servicii video de nunta prin google folosind fraze cu cat mai multe cuvinte. Topul frazelor il vezi mai jos.

  1. Cameraman profesionist de nunta
  2. Filmare video pentru nunta
  3. Filmare ieftina de nunta
  4. Videograf de nunta in bucuresti
  5. Servicii profesionale de filmari nunti

Din graficul de mai sus, realizam ca interesul clientilor pentru serviciul video de nunta este crescut la sfarsitul lunii februarie si la inceputul lunii septembrie. Este si logic sa se intample asa. Sezonul de nunti incepe de obicei in aprilie si se termina la sfarsitul lunii octombrie.

Chiar daca am folosit acest tools pentru analiza facuta, eu cred ca cei care sunt in cautarea serviciilor video de nunta nu sunt familiarizati cu o cautare cat mai eficienta. Pentru toti acestia exista bloguri video de nunta ce ofera informatii foarte utile cu privire la acest domeniu. Unul dintre acestea este blog.madvideo.ro

Este interesant sa aflam si de la cititorii acestui blog si am aprecia daca ati raspunde la intrebarea de mai sus.