Dupa cum bine stim deja se obisnuieste ca dupa ziua cea mare sa filmam inca o sedinta video numita “trash the dress”. De multe ori m-am intrebat care este scopul unor imagini filmate si montate fara o argumentare si fara sa transmita un mesaj. Nici in categoria clipurilor gen tv nu le putem incadra pentru ca nimeni nu canta sau ma rog nu face play back. In acest articol iti ofer cateva sfaturi despre sedinta video trash the dress.

Stagnare

 

Dupa o etapa in care montajele filmarilor a evoluat, constat ca acest concept “trash the dress” a ramas la acelasi nivel. Cu siguranta lipsa informatiei are un rol important in aceasta stagnare a conceptului de trash the dress. In viziunea mea sedinta video trash the dress trebuie realizata dupa un concept si un desfasurator de filmare. Fara aceste elemente este imposibil sa realizezi un material care sa transmita.

Si cu toate astea, oamenii isi doresc aceasta sedinta video. Pentru viitor, eu le propun oamenilor ca aceasta sedinta video sa aibe alt scop. Scopul de a echilibra informatia prezentata in ziua nuntii. Asa cum o spun mereu: Noi, videografii suntem capabili sa transmitem desfasurarea unui eveniment. Insa, nu avem resursele necesare de a transmite legatura existenta intre miri. Fara o argumentare a legurii intre doua persoane, nu poti creea o baza a filmului de nunta.

Eu cred ca aceasta sedinta video trash the dress trebuie vazuta ca pe o realizare de scurt metraj si nu ca pe o filmare dinamica. Nu uita ca tu esti singura persoana care poate decide in ce parte se indreapta calitatea rezultatului final.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma