Cati dintre potentialii clineti nu si-ar dori sa fie multumiti in urma colaborarii cu un videograf? Cu siguranta toti ne dorim acest lucru. Ne dorim ca filmul de nunta sa ne reprezinte si in acelasi timp sa reflecte intr-un mod natural actiunea din ziua nuntii. Cati dintre clientii care apeleaza la serviciile unui videograf pro sunt pe deplin multumiti de rezultat dar si care este tipul de client multumit in urma colaborarii cu un videograf, pe larg in acest articol.

Pentru ca ne dorim ca rezultatele noastre sa fie din ce in ce mai bune, am sa va prezint factorul principal care va oferi multumire de ambele parti. Trebuie stiut ca nu toti clientii pot obtine rezultate „wow”. De ce? Pentru ca oamenii in proportie de 70% nu pun accent pe micile detalii. Oamenii simt nevoia de a se implica pentru a pretuii un lucru sau un serviciu. Un lucru pe care trebuie sa-l sti inainte sa te implici, este ca daca informatia detinunta nu este relevanta, implicarea ta poate avea un efect nu tocmai placut. Pentru a intelege mai bine, am sa prezint cele 2 tipuri de clienti multumiti in urma unei colabarari cu un videograf.

1. Clientul care ofera incredere 100% videograf-ului si merge pe mana acestuia.

Acest tip de client va aveea intotdeauna de castigat in urma unei colaborari. De ce? Pentru ca informatia detinuta de un videograf pro cu siguranta este cu mult peste cunostiintele unui client. Increderea oferita unui videograf il va face pe acesta sa aplice metode corecte de adaptare la eveniment. Modul prin care un videograf se adapteaza la evenimentul tau este factorul pincipal pentru a obtine rezultate calitative. Un profesionist intotdeauna stie ce are de facut.

2. Clinetul care detine o informatie corecta despre videografia de nunta.

De obicei oamenii bine informati stiu ce isi doresc. Acesti clienti stiu cum se pot obtine rezultatele bune si stiu ce implica o colaborare de succes. Clientul care detine o informatie corecta despre videogafia de nunta iti va creea un impresionant desfasurator de eveniment pe care un videograf  il va respecta. In cazul acesta, misiunea videograf-ului este una destul de usoara. Automat ca printr-o colaborare profi, sansele de a obtine rezultate profi sunt foarte ridicate.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Concluzia este ca totul se rezuma la „ce iti doresti”. Exista si clienti care sunt intotdeauna nemultumiti. Care sunt acestia? Clientii care au ca scop negocierea preturilor niciodata nu vor primii un material 100% relevant. Oamenii care nu stiu ce vor dau nastere riscului de a primii ceea ce nu isi doresc. Oamenii care nu sunt corect informati pot dezechilibra conceptul unei filmari. Un mic exemplu: Vreau un cameraman la mire si unul la mireasa. Este important sa ai incredere si sa respecti videograf-ul care iti va realiza filmul nunti. Trebuie sa constientizezi ca rolul acestuia este foarte important in ziua nuntii tale.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma