Care sunt avantajele pe care platforma Madvideo le oferă fotografilor și videografilor?

grafic avantaje echipa madvideo

Platforma Madvideo își dorește să creeze o legătură cât mai rapidă între clienți și serviciile foto video promovate. Totodată ne dorim ca toate informațiile prezentate să fie reale și transparente, cu alte cuvinte ne dorim să fim un grup de calitate.

De ce să îți faci cont?

 • Pentru că îți oferim vizibilitate (exclusivă) pe un județ. În fiecare județ afișăm 15 fotografi și 15 videografi. Consider că este foarte important ca grupul să rămână cât mai restrâns pentru a fi o comunitate de calitate;
 • Acceptăm și listăm câte 5 videografi și fotografi din următoare clase de preț:
 1. Low > 500 Euro;
 2. Medium 501 – 1.000 Euro;
 3. High < 1.001 Euro.
 • Prin clasificarea prețurilor nu se va crea concurență între serviciile foto video;

Vezi cum listăm serviciile videografilor pe un județ aici: Madvideo (dată selectată)

– Exemplu Afișare servicii video de nuntă în București

Vezi cum listăm serviciile fotografilor pe un județ aici: Madvideo (dată selectată)

– Exemplu Afișare servicii foto de nuntă în București

Ne dorim ca videografii și fotografii să aibă vizibilitate maximă și să aibă cele mai mari șanse să vândă servicii foto video. În toate cazurile clienții au un buget prestabilit, motiv pentru care noi îi oferim 5 posibilități maxime de a lucra cu unul dintre videografi / fotografi.

 • Pentru că ofertele de preț pe care le creezi ajung doar la clienții care sunt interesați direct de serviciile de videografie sau/și fotografie;
 • Afișarea serviciilor se face doar după ce sunt completate următoarele informații: Data și locație (În acest fel eliminăm contactele de slab interes);

Este foarte important atât pentru client cât și pentru videografi și fotografi să minimalizeze cât mai mult timpul din call-uri. Așadar prin această filtrare, clientul câștigă timp și află exact ce serviciu este disponibil iar videograful / fotograful câștigă timp și nu este nevoit să refuze clientul pe motivul că nu este disponibil.

 • Pentru că te asigurăm că în niciun caz nu va exista al 16- lea ofertant în județul tău;

Exclusivitatea grupului este noțiunea de calitate prin care a fost scris proiectul. Scopul nostru este să fim mai buni, nu mai mulți! Scopul nostru este ca cei 15 fotografi și cei 15 videografi să vândă și să aibă vizibilitate cât mai mare, nu să înrolăm un numar cât mai mare de fotografi și videografi cărora să le împărțim șansele de vizibilitate și vânzări.

 • Pentru că prețul unui abonament este personalizat în funcție de județul în care vrei să fii vizibil și clasa de preț din care fac parte serviciile prestate de tine (vezi 1,2,3);

Știu, videograf fiind de mai bine de 15 ani, mi-am dat seama că ofertanții nu au aceiași putere de cumpărare și nu este drept să generalizăm. Corect este să oferim sanșe egale tuturor (oamenilor de calitate) să folosească platforma noastră.

Ex. Un videograf din Covasna care își dorește vizibilitate pe acest județ și are un preț de pornire pentru filmarea de nuntă mai mic sau egal cu 500 Euro nu poate plătii același cost pentru un abonament cum plătește un videograf din București care își dorește vizibilitate pe acest județ și are un preț de pornire pentru filmarea de nuntă mai mare sau egal cu 1001 Euro.

Verifică prețul unui abonament din pagina de preselecție.

 • Pentru că Madvideo nu este un director sau un agregator de servicii;
 • Pentru că brandul Madvideo este pe piață din 2009 și de atunci până în prezent oferă servicii video și foto;
 • Ne-am format o imagine puternică în mediul online de prestatori de servicii foto video;

Pe noi ne cunoaște lumea ca ofertanți de servicii pentru că așa am pornit și în continuare activăm sub numele acestui brand.

 • Pentru că proiectul a fost gândit de mine (adică de un videograf Mădălin Dumitru) unde am pus în balanță comportamentul videografilor, fotografilor și al clienților pe care l-am studiat de mai bine de 10 ani;

Pentru că înțeleg de ce are nevoie un videograf / fotograf să vândă mai bine și pentru că înțeleg de ce are nevoie un client să cumpere.

 • Pentru că platforma este într-o continuă dezvoltare pe parte de poziționare în motoarele de căutare, ajungând în prezent să fie vizibilă în prima pagina (google.ro) cu mai mult de 80 de cuvinte cheie relevante pentru domeniul nostru de activitate;
 • Pentru că promovăm platforma pe canale de social media și ads;
 • Pentru că în fiecare an vin în județul tău și îți vorbesc alături de colegi recunoscuți despre cum să fii mai bun și mai liber!

Da, în fiecare an sunt prezent în toate județele tării. Vin împreună cu videografi / fotografi recunoscuți pentru a ține un seminariu care să te ajute să fii mai bun și să ai mai mult timp liber.

Cum îți poti face cont?

Este simplu să îți faci un cont în platforma noastră dacă ești acceptat în preselecție. Pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a îți putea crea un cont sunt:

 1. Intri pe pagina de preselecție (după ce te-ai documentat), te inscrii;
 2. Dacă ești acceptat, vei fi notificat prin sms și email că îți poți crea profilul în site;
 3. Achiți în intregime prețul abonamentului pe un an pentru validarea contului;
 4. Acum îți poti crea oferte, îți poți urca galerii și iti poți bloca datele în care nu ești disponibil.

Vrei să vorbești cu mine? Mă găsești pe fb messenger (Mădălin Dumitru)

Vrei mai multe informații despre proiectul Madvideo?

Citește mai multe articole despre proiect.

2 thoughts on “Care sunt avantajele pe care platforma Madvideo le oferă fotografilor și videografilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close