Dupa cum o spune si titlul, in acest articol vom afla care sunt conditiile de rezervare cameramani pentru filmare nunta. Pentru ca tot mai des potentialii clienti emit pretentii de genul rezervati-mi si mie va rog data x, am sa lamurim care sunt conditiile de rezervare cameramani pentru filmare nunta impuse de politica platformei noastre madvideo.ro

Am sa intru in subiectul nostru prin a va da un exemplu foarte intalnit in randul potentialilor clienti. Stabilesc o intalnire cu tine. Afla toate detaliile necesare pentru filmarea nuntii pe care un cameraman de nunta profesionist le poate oferi, dupa care iti spun: da sigur vrem sa colaboram cu tine, contractul il semnam peste 2 saptamani. Toate bune si frumoase pana aici. Dar clientul iti impune sa ii blochezi ziua in calendarul tau. Aceasta parte sincer nu o mai inteleg. Bineinteles ca sunt emise nenumarate motive precum nu sunt in tara sau sunt foarte ocupat. Logica mea ma face sa cred ca ceva lipsit de sens se intampla iar statutul de cameraman profesionist de nunta nu este luat in seama. Nu stiu cum unii pot emite pretentia sa iti blochezi o data anume in conditiile in care esti foarte cautat si plus de asta nu exista nici un contract in urma caruia sa se faca rezervarea.

Cei drept, am incercat sa inteleg aceasta nisa de posibili clienti care adopta aceasta strategie de contractare pentru filmarea nuntii. M-am documentat si am ajuns la urmatoarea concluzie. Sunt oameni – asa zisi potentiali clienti – care isi programeaza multe intalniri cu diversi cameramani de nunta. Fiecarui ofertant ii spune aceleasi lucruri inclusiv partea cu rezervarea datei. Dupa un studiu amanuntit al pietei cameramanilor profesionisti de nunta din Romania acestia trag linie. X a fost ok dar prea scump. Y a fost ieftin dar nu mi-a placut si tot asa. Trebuie sa recunosc ca toti posibilii clienti care au avut parte de o intalnire cu mine si au incercat sa ma forteze sa blochez o data au ramas doar posibili clienti. Imi place sa respect oamenii si in acelasi timp imi place sa primesc respectul oferit. Sa nu fie prea mare surprinderea cand acest segment de potentiali clienti apeleaza la negocierea preturilor pentru filmarea de nunta.

Care sunt conditiile de rezervare cameramani pentru filmare nunta

Madvideo.ro a luat hotararea de a implementa in oferta de preturi pentru filmari nunti rubrica informatii utile pentru filmare de nunta. Aici vei afla care sunt conditiile de rezervare cameramani pentru filmare nunta. In aceasta rubrica sunt legaturi catre articole ce contin informatii foarte utile despre o posibila colaborare cu madvideo.ro. Negocierea preturilor pentru filmarea nuntii este un criteriu in care nu ne regasim si nu ne vom regasi niciodata. Tot in aceasta rubrica poti afla despre filmarea cununiei civile in alta zi sau predarea brutului cu filmarea nuntii. In cazul in care vrei sa te informezi mai mult iti putem argumenta cum sa distrbui bugetul pentru filmarea si fotografierea nuntii tale. Iar in cazul in care chiar vrei sa colaborezi cu noi poti sa afli cum sa obti cel mai bun pret pentru filmarea nuntii. Acest articol are rolul a te informa cat mai corect despre care sunt conditiile de rezervare cameramani pentru filmare nunta.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma