Cat costa filmarea nuntii in 2017?

Tu cat platesti pentru filmarea nuntii tale din 2017? Cat ai vrea sa-i platesti cameramanului? Afla in acest articol costul real al serviciilor video de nunta din 2017.  Inainte sa prezint aspectul costului, mentionez ca segmentul videografiei de nunta s-a dezvoltat de la an la an. Anul 2017 vine cu schimbari majore in randul serviciilor video de nunta. Totul se datoreaza evolutiei rapide. La cat se ridica costurile achitate videografului de nunta in 2017?

Oferta

Inainte sa vorbim despre costuri trebuie sa tinem cont de „serviciul prestat”. Cu siguranta suntem interesati intr-un mod clar de cat costa insa trebuie sa fim atenti si ce tip de serviciu costa. Pentru o argumentare primara avem nevoie sa punem in balata calitatea si costul serviciului. Asadar, serviciul prestat are o influenta foarte mare asupra costului.

Pentru ca nu ne lovim in fiecare zi de acest tip de servicii, nu stim ce trebuie sa platim. Recent am facut un sondaj si am aflat care este cel mai bine vandut serviciu de videografie pentru nunta in 2017.

Acesta contine: Filmarea intregului eveniment de catre 2 cameramani prezenti pe toata durata evenimentului. Video-ul este realizat cu aparate dslr full frame. In acest an, intr-o proportie foarte mare se folosesc stabilizatoare de imagine: Fly, slide si Steadycam. Rezultatul se prezinta intr-o forma digitala sub forma: Aproximativ 2 ore si 30 minute de editare integrala a evenimentului + Clipul best moments ce nu depaseste 4 minute.

Cost

Clasificarea costurilor pentru filmarea nuntii se imparte in 3 categorii: buget mic, mediu si mare. In 2017 costul pentru filmarea nuntii porneste de la 450 € si poate ajunge la 4.000 €. Pentru a intelege mai bine unde se incadreaza cameramanul nuntii tale din punct de vedere al costurilor, am realizat tabelul de mai jos. Informatiile prezentate sunt realizate in urma unui studiu online ce a implicat peste 70 de cameramani.

Videograf Oferta Cost Cel mai vandut
Standard

Standard  1 camera

Edit: Standard

450 € – 500 €
Standard

Promovat

Standard  1 camera

Edit: Standard

500 € – 650 € ★★
Cunoscator

Medie 1 camera

Edit: Semi-Pro

650 € – 700 € ★★
Cunoscator

Promovat

Medie    > 1 camera

Edit: Semi-Pro

700 € – 1.000 € ★★★★
Profesionist

Promovat

Pro 2 camere

Edit: Pro

1.000 € – 1.600 € ★★★
Consacrat

Recunoscut

Cineast   > 2 camere

Edit: Cinematic

1.600 € – 4.000 € ★★

Conform tabelului de mai sus, cel mai vandut serviciu de filmare nunta in 2017 ne costa intre 700 € – 1.000 €. Fata de anul 2016 se observa o crestere de 27% a costurilor pentru video-ul de nunta. De asemenea se observa o schimbare de clase in topul celor mai solicitati videografi.

Consulta preturile videografilor de nunta madvideo pentru a vedea unde ne pozitionam in topul celor mai bine vandute servicii video de nunta din 2017.

[blockquote text=”Tu cat platesti pentru filmarea nuntii?” show_quote_icon=”yes”]

Raspunde intrebarii si ajuta-ne sa intelegem mai bine nevoile mirilor cu privire la filmul nuntii. Doar cu ajutorul tau putem sa schimbam in bine segmentul videografiei de nunta.