Cat de mult conteaza locatia pentru filmarea unui best moments de nunta?

locatia pentru filmarea unui best moments

Am remarcat ca toate miresele au aceeasi problema si anume ca nu stiu ce locatii sa gaseasca pentru filmarea best moments-ului de nunta. Cu siguranta nu vorbesc de un clip separat de nunta. Vorbesc despre cadrele trase intr-o alta zi decat cea a nuntii. Rolul acestora il stiti deja, este acela de a sustine si a echilibra conceptul filmarii. Acum, ca tot a venit vorba de locatii in care sa filmam, uite ce cred eu:

De fiecare data cand o mireasa imi spune ca e foarte ingrijorata ca nu stie in ce locatie sa filmam, ma amuz putin.. De ce? Pentru ca o intreb: Doamna, filmam un documentar? Sau peisagistica? Nu filmam pentru nunta? Ideea e in felul urmator: Locatia conteaza cel mai putin. Conceptul unei filmari profesioniste are la baza actiuni, intamplari si mesaje. Niciodata un scenograf sau un regizor nu va alege o actiune.. in functie de locatia in care se vor desfasura evenimentele.

Locatie

 

Sunt de pararere ca actiunea conteaza cel mai mult. Te poti duce sa filmezi la Monte Carlo… dar daca nu ai un scenariu pe care sa-l respecti, te duci degeaba. Cu ce te incalzeste ca vei filma langa masini moderne si case luxoase? Daca tu nu transmiti nimic pentru ca nu ai o actiune reala.. mai conteaza locatia in care te afli?

Tu ce parere ai? Crezi ca locatia filmarilor conteaza?

Similare

Leave a Reply

5 Comentarii in "Cat de mult conteaza locatia pentru filmarea unui best moments de nunta? "

avatar
  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Ella
Cititor

Am mai citit un articol asemanator tot la tine pe blog in care scriai despre filmarea sedintei foto. Mi se pare logic ca trebuie sa si o actiune ca sa poti merge intr-o locatie sa filmezi. Este ilogic sa alegi o locatie dupa care sa stabilesti ce vei filma acolo. In egala masura sunt de acord cu tine ca multi oameni nu stiu ce isi doresc. De aceea probabil intervin si aceste impedimente, iar articolele tale vor avea mereu cate un subiect relevant pentru dornicii de maritis. Succes

Madalin Dumitru
Cititor

Intotdeauna gasesc subiecte reale de care se lovesc majoritatea oamenilor in organizarea nuntii. Chiar daca in acest blog vorbesc strict de filmarea nuntii, consider ca informatiile prezentate sunt foarte utile pentru cei care isi doresc rezultate cat mai bune in colaborarea cu un cameraman de nunta.

Radu
Cititor

Locatia si montajul filmarii conteaza cel mai mult.

Aniela
Cititor
Aniela

Mi-a placut foarte mult Schita unei Iubiri in Istanbul. Locatia, personajele, povestea de iubire. Toate sunt absolut superbe. M-au emotionat. Felicitari!