Pentru ca numarul persoanelor care pun accent pe vechimea unui videograf in bransa nuntilor este foarte mare, am ales sa dezbatem acest principiu poate gresit interpretat sau inteles. De cate ori nu am auzit afirmatia: A, videograf-ul nuntii mele are o vechime de 20 de ani in bransa nuntilor, este profi omul. Cat de relevanta este aceasta afirmatie dar si care sunt riscurile unei asemenea clasari, le discutam pe larg in acest articol.

Pasiunea mea pentru videografie o am inca din primii ani de liceu, mai exact de la varsta de 16 ani. Pana in prezent nu a existat zi in care sa nu deschid un program de editare.

Experienta

 

Daca in spatele meu sunt 11 ani de documentare inseamna ca sunt profesionist? Eu cred ca timpul pe care ti-l dedici profesiei este irelevant in pozitia pe care o ai in videografia de nunta. S-a intamplat sa ajung pe site-uri in care videografii scriau ca au 20 de ani de experienta si ca au peste 1000 de evenimente realizate. La ce folos daca in portofoliul acestora vezi 10 filme sau daca filmele sunt la un nivel neprofesional.

Eu cred ca vechimea unui videograf in bransa nuntilor este irelevanta pentru ca nu conteaza cat timp ai in spatele tau ci cum ai asimilat informatia acumulata in anii dedicati documentarii.

Am vazut multi videografi noi in bransa nuntilor care au rezultate extraordinare in comparatie cu numele istorice pe care cu totii le stim. Despre mine pot spune ca anul acesta, a fost anul in care lucrarile mele au prins finete. Finetea in videografie se dobandeste cel mai greu. Pot spune ca reteta este una destul de simpla si accesibila oricui. Totul se bazeaza pe argumentare.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Chiar daca acest cuvant „argumentare” este un cuvant pe care il citim in mai toate articolele, interpretarea lui va face mereu diferenta intre viziune, legatura si business.

Sfatul meu pentru cei care sunt in cautarea unui videograf de nunta este sa nu ofere o importanta prea mare timpului de activiitate. Ar fi mult mai util pentru voi sa luati in cosiderare timpul de evolutie. Pentru a exemplifica informatia prezentata in acest articol, voi posta doua materiale realizate de mine la un interval de 3 ani.

Soul Story in Cyprus

 

Acesta este un film de nunta realizat in urma cu 3 ani. Este un film care mi-a deschis portita ideilor, a conceptelor, a unei noi viziuni despre videografia de nunta. Atunci pentru mine insemna maximul cunostintelor mele. Acum il revad cu mare drag dar in acelasi timp observ multe greseli tehnice. Ma intreb de ce? Principiile de viata nu mi s-au schimbat in acesti 3 ani, aparatura este aproximativ aceeasi.

Ce m-a facut sa imi schimb viziunea? Dorinta de a obtine finetea unui video m-a facut sa argumentez intr-un alt mod ceea ce fac.

Dans in doi la Monte Carlo

 

Acesta este un film realizat in vara acestui an (2013) in care am oferit mult mai mult timp argumentarii. Atata timp cat exista o logica, oamenii vor intelege cu usurinta mesajul transmis. Sunt convins ca se poate din ce in ce mai mult. Sunt convins ca nu exista un nivel maxim la care sa ajungi. Sper ca prin exemplele pe care vi le-am oferit sa intelegeti mai bine cat de relevanta este vechimea unui videograf.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma