SONDAJ | E bine de stiut despre cat sunt oamenii dispusi investeasca in filmarea de nunta. Pentru a afla acest lucru, in acest articol am inserat un sondaj care sa ne aduca cat mai multe informatii despre investitia in serviciile video de nunta. Totodata am sa argumentez si eu informatia pe care o detin despre modul in care mirii investesc in serviciile videografilor de nunta. Chiar daca nu pare, segmentul filmarilor de nunti ajunge cu pasi repezi ca prin evolutia videografilor sa elimine partea medie a ofertantilor si bineinteles a ofertei. Citeste integral un articol despre pretul filmarilor de nunti.

Ne indreptam cu pasi repezi catre un nou sezon de nunti si anume 2015. Chiar daca sezonul prezent este pe sfarsit, pot spune ca acesta a adus multe beneficii. Dar… din pacate si o involutie imensa pe parte de marketing. De ce spun asta? Spun asta pentru ca videografii s-au orientat mai mult catre dezvoltarea lor profesionala si au omis sa ia in calcul elementul „antreprenoriat”. Asadar lipsa consilierilor si a strategiilor de informare publica au dus si vor duce in continuare la dezorientarea clientului.

Am observat ca inca se pune foarte mare accent pe aparatura videografilor. Eu personal nu sunt de acord cu acest lucru pentru ca „tigaia” nu face mancarea buna. Sigur, vorbim totusi de un anume segment de videografi pentru care aparatura este doar o simpla unealta prin care sa realizeze concepte narative de nunta. Am mai sesizat ca multa lume interesata de serviciile video de nunta alearga cu o viteza incredibila catre cele mai ieftine servicii de videografie. De ce se intampla acest lucru?

Investitie

 

Probabil pentru ca oamenii nu sunt interesati cu adevarat de aceste servicii, pentru ca nu sunt informati corespunzator, pentru ca nu stiu unde sa caute si ce sa aleaga… si pentru ca totul in viziunea lor pare lafel iar o investitie in plus nu ar avea prea mari avantaje in viziunea acestora.

Chiar daca suntem la sfarsitul anului 2014, trebuie sa spun ca inca mai exista foarte multi oameni care ma intreaba care este diferenta intre o camera si mai multe camere. Sunt oameni care ma intreaba ce inseamna full hd. Insa marturisesc ca marea majoritate care nu detine informatii despre serviciile video de nunta, se inghiesuie in achizitionarea serviciilor de filmare nunta 4k.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

O strategie ieftina zic eu de a vinde este sa prezinti oamenilor aparatura si eventual rezolutia la care poti filma. Zic gresit. La care poate filma o camera video pe care tu o deti sau o inchiriezi. Imi este greu sa cred ca profesionistii pot scoate la inaitare asemenea metode care nu sunt altceva decat… informatii neinteresante. Asadar, raman la parerea ca investia exista in momentul cand se doreste calitate. Si, cand spun calitate ma refer la: Naratiunea filmului de nunta.

Am lasat sondajul „Cat investim in filmarea de nunta?” public din dorinta de a face o analiza a preturilor. Informatia prezentata in acest articol reprezinta viziunea mea despre modul in care oamenii investesc in filmarea de nunta.

3
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
EvaClaudiuIra Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Ira
Cititor
Ira

Avand in vedere cat de importanta este aceasta zi nu cred ca m-as zgarcii. 1000 de euro eu zic ca e suficient pentru filmare.

Eva
Cititor
Eva

Cred ca te-ai zgarcii cand ai vedea ca trebuie sa dai si la restaurant,plus invitatii, marturii,etc. Nu mai vorbiti in nestiinta de cauza!

Claudiu
Cititor
Claudiu

Preturile se invart in jur de 1000 euro pentru cei buni. Restul nu mai conteaza