Conceptul realizarilor video de nunta se impart in doua categorii si anume: Film de nunta si Filmare de nunta. Fiecare dintre acestea au particularitati diferite in realizare. Acest articol este scris pentru cei interesati de colaborarea cu videograf-ul de nunta, asadar argumentarea o voi face pe intelesul acestora. Sa presupunem ca esti in cautarea serviciilor video de nunta, iar segmentul videografiei iti ofera posibilitatea sa alegi intre un film de nunta si o filmare de nunta. Tu ce alegi?

Pentru a intelege mai bine diferenta dintre un film si o filmare de nunta, ai nevoie de experienta vizuala. Experienta vizuala se bazeaza in primul rand pe cantitatea de video-uri vazute inainte de a lua contact cu propriul ofertant. Cei mai multumiti miri in urma unei colaborari sunt aceia care detin o mare experienta vizuala. Am scris aici despre influenta sinceritatii si multumirea mirilor. Doar asa ajungi sa iti dai seama de ce nevoie ai si bineinteles ce ti-ar placea sa vezi in video-ul de nunta. Pentru a simplifica lucrurile voi face o scurta descriere a celor doua tipuri de abordare.

[blockquote text=”Film de nunta” show_quote_icon=”yes”]

Filmul de nunta reprezinta calitatea epica prin care este transmis un mesaj. Sunt putini, chiar foarte putini videografi pregatiti pentru a vedea lucrurile la nivel „cinematic”. Chiar daca toti se numesc acum videografi de nunta cu oferte de film cinematic de nunta, lucrurile nu stau deloc asa. Din miile de clipuri existente la ora actuala in portofoliile videografilor de nunta, doar cateva sunt cu adevarat cinematice.

Noul val de „teorie vizuala” ii indeamna pe toti sa realizeze lucruri fara ca la baza acestora sa existe argumentarea. Drept urmare ne raportam unei ” filmari de nunta” si nu unui „film de nunta”. Prin filmul de nunta se doreste conturarea personajelor implicate, argumentarea informationala a actiunilor prin cadre si incadraturi corecte din punct de vedere audio vizual.

Conturarea personajelor din filmul de nunta implica acuratetea integrarii de grup, iar argumentarea informationala a actiunilor tine strict de relatia pe care mirii o au cu videgraful. Mai jos va prezint un clip ce se incadreaza in categoria filmului de nunta.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Nominalizare la BEST VIDEOGRAPHER | Alin si Mihaela

[blockquote text=”Filmare de nunta” show_quote_icon=”yes”]

Filmarea de nunta, dupa cum ii spune si numele, nu este altceva decat o abordare simplista lipsita de argumentare fie ea obiectiva sau subiectiva. Viziunea videografului creator nu exista in acest tip de proiect. Se realizeaza in masa clipuri de nunta pe principiul de „videoclip muzical”. Nimic logic, nimic argumentat. Totul se rezuma la o insiruire de cadre filmate, editate pe o coloana sonora cat mai cunoscuta pentru a echilibra impactul vizual.

Nu recomand si nu sunt genul de om care sa incurajez lucrarile lipsite de semnatara. Chiar daca vizual imi plac, asta nu inseamna ca „o filmare” poate genera simturi prin simplul fapt ca ceea ce vad este ok din punct de vedere tehnic. Din pacate sau din fericire cererea este foarte mare pentru acest mod de abordare a video-ului de nunta. Mai jos va prezint un clip ce se incadreaza in categoria: filmare de nunta.


Nominalizare la BEST CAMERAMAN | Geanina si Florin

3
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Madalin DumitruRoberto CojanL. Dyana Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
L. Dyana
Cititor
L. Dyana

Oricine poate sa filmeze la o nunta dar nu oricine poate sa realizeze un film de nunta.

Roberto Cojan
Cititor
Roberto Cojan

Este asa emotionat,cand vezi ca totul pare atat de real…pardon nu doar pare, este real….timpul trecut este prezent in fiecare moment de vizionare al filmului si asta te prinde acolo te face partas la acel moment in acele clipe de film. Da! nu este destul sa lasi in urma ta doar o insiruire de imagini, nu este destul sa pui o coloana sonora cunoscuta, si sa concepi un montaj, ca filmul nuntii tale, atat timp cat acesta nu transmite si un mesaj puternic care sa te pinda in povestea filmului, sa iti faca pielea ca de gaina si poate chiar,… Citeste mai mult