Ce îi afectează în noul sezon pe cameramanii de nunți?

Afla din acest articol cum vor fi afectati toti cameramanii de nunti in noul sezon. Legalitatea nu le va da prea mari batai de cap in comparatie cu „efectul late”. Efectul late vizeaza toti cameramanii de nunta din Romania. Inca din 2016, „efectul late” da primele semne de instalare. Afla mai multe despre cum vor fi afectati cameramanii de nunta in noul sezon.

Efectul late vizeaza toti cameramanii de nunta din Romania

Efectul late vizeaza toti cameramanii de nunta din Romania si este conceptul involuntar creat de clienti. In 2016 au aparut primele semne ca efectul late se va instala rapid in segmentul videografiei de nunta. Ce inseamna efectul late?

Intarzierea contactarii videografilor este data in primul rand de ritmul in care traim si evoluam. Mai jos avei statistica ultimilor ani ai timpilor de contactare.

2014 – 2015 Clientii contactau cameramanii de nunta cu cel putin 15 luni inaintea evenimentului

2015 – 2016 Aparitia efectului late a facut ca durata contactarii cameramanilor de nunti sa intarzie. Asadar s-a ajuns la un timp de 6 luni inaintea evenimentului.

2016 – 2017 Clientii contactau cameramanii de nunta cu 5 luni inaintea evenimentului

2017 – 2018 Pentru 2018 se preconizeaza o scadere a timpului de contactare pana la 1,2 luni, ceea ce inseamna ca videografii de nunti se vor astepta sa primeasca cereri cu 3,4 luni inaintea evenimentelor.