Ce ii afecteaza in noul sezon pe cameramanii de nunti?

Afla din acest articol cum vor fi afectati toti cameramanii de nunti in noul sezon. Legalitatea nu le va da prea mari batai de cap in comparatie cu “efectul late”. Efectul late vizeaza toti cameramanii de nunta din Romania. Inca din 2016, “efectul late” da primele semne de instalare. Afla mai multe despre cum vor fi afectati cameramanii de nunta in noul sezon.

Efectul late vizeaza toti cameramanii de nunta din Romania

Efectul late vizeaza toti cameramanii de nunta din Romania si este conceptul involuntar creat de clienti. In 2016 au aparut primele semne ca efectul late se va instala rapid in segmentul videografiei de nunta. Ce inseamna efectul late?

Intarzierea contactarii videografilor este data in primul rand de ritmul in care traim si evoluam. Mai jos avei statistica ultimilor ani ai timpilor de contactare.

2014 – 2015 Clientii contactau cameramanii de nunta cu cel putin 15 luni inaintea evenimentului

2015 – 2016 Aparitia efectului late a facut ca durata contactarii cameramanilor de nunti sa intarzie. Asadar s-a ajuns la un timp de 6 luni inaintea evenimentului.

2016 – 2017 Clientii contactau cameramanii de nunta cu 5 luni inaintea evenimentului

2017 – 2018 Pentru 2018 se preconizeaza o scadere a timpului de contactare pana la 1,2 luni, ceea ce inseamna ca videografii de nunti se vor astepta sa primeasca cereri cu 3,4 luni inaintea evenimentelor.

Similare

Vezi comentarii (6)

  • Asta s a întâmplat și la nunta surorii mele chiar daca am batuto la cap cu mult timp înainte. Au lăsat totul pe ultima suta de metrii și a fost o dezamăgire totală filmarea de la nunta. Cel puțin mie una nu îmi place deloc cum a filmat cameramanul respectiv.

  • Ce băieți nu mai aveți clienți de vă plângeți că nu va mai suna nimeni? Povestea cu clienții de pe net este cea mai mare prostie. Dacă ești bun te caută lumea, ce contează când? Dacă ești profesionist nu îți încurci clienții și te duci și le filmezi nunta fara să le ceri bani in plus cum fac unii.

  • Mare dreptate ai! Mie mi sa intamplat sa ma sune cu 1 sapt inainte de nunta. Si dak spui k o sa fie un pik mai scump se uita la tine mirati. FElicitari pt articol.

  • Din pacate unii nu pun amprenta pe video si aleg sa caute cameramani foarte tarziu. Si sunt foarte multi care opteaza pentru un pachet foto-video ieftin si automat de proasta calitate.

    • Crezi ca daca este ieftin automat este si prost? De ce ai aceasta impresie, justifica-te!