Problemele ce apar in post-procesarea materialului de nunta sunt numeroase. Eu am sa va detaliez , mai departe, cateva mai importante. Dupa incheierea evenimentului, teoretic , primul lucru de care te lovesti este teaser-ul. In realizarea acestuia cel mai mare impediment il consider a fi soundtrack-ul pe care doresti sa-l utilizezi .La fiecare teaser trebuie sa utilizezi un soundtrack „nou” fata de lucrarile anterioare si daca reusesti sa fie de un alt gen este nemaipomenit.

Pentru o reusita sigura, teaserul trebuie sa contina cadre care sa-ti trezeasca curiozitatea astfel incat sa-ti doresti cu nerabdare sa vizionezi intregul film. O data terminat teaser-ul urmeaza realizarea best moments-lui. Aici poti intampina aceeasi problema cu soundtrack-ul ,dar, daca in ziua evenimentului ti-ai creat o relatie apropiata cu mirii si esti foarte atent la cum s-a desfasurat evenimentul iti poti da seama ce soundtrack ii caracterizeaza cel mai bine pe acestia.

Eu imi dau tot interesul ca in ziua evenimentului sa reusesc surprinderea a cat mai multor cadre  pentu a evita o alta problema care poate interveni in realizarea best moments-ului si anume repetarea  anumitor cadre din teaser. Un alt inconvenient in realizarea clipurilor il constituie schimbarea anumitor cadre (de regula unul sau doua maxim) la solicitarea clientului dupa ce acestea au fost finalizate si urcate pe site.

In realizarea materialului final nu se intampina probleme, deoarece tehnicile de montaj sunt numeroase si poti iesi  din orice situatie bineinteles avand ceva experienta in spate, important este ca la sfarsit sa obtii exact ceea ce vroiai, un material calitativ dar in acelasi timp reprezentativ pentru personajele principale. Privind perioada de post procesare a materialului, apare un amalgam de intrebari din partea clientilor de genul „cum tie iti trebuiesc 30 de zile pentru montaj!!! dar nu inteleg ce poate dura atat de mult!! Ideea este ca neavand informatia necesara despre ce inseamna sa procesezi un material omului i se pare o durata exagerata . Personal cred ca acestea sunt problemele majore pe care le poti intampina in procesarea unui material de nunta.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma