Videoclipul de nunta, Best Moments sau Highlights cum este numit in productia video de nunta, reprezinta un clip cu grad mare de interes pentru miri. Oamenii traduc acest videoclip de nunta ca fiind un video care contine cele mai frumoase momente ale unei nunti. Subiectivismul acestei realizari intervine intre cameramani si editori cand sunt nevoiti sa ofere o definitie reala a videoclipului de nunta. In acest articol prezint in viziunea mea ce trebuie sa contina videoclipul de nunta.

Consider ca videoclipul de nunta trebuie sa transmita atmosfera evenimentului. Sunt de parere ca elementele compozitionale, punctele de statie si incadraturile sunt mult mai importante decat cele mai frumoase momente ale unei nunti. In viziunea cameramanilor de nunta, un moment frumos este acela care leaga sau transmite un anume mesaj sau o anumita stare.

Modul de filmare

Am observat ca sunt foarte multi cei care urmaresc calitatea tehnica a unui videoclip de nunta. Din punctul meu de vedere partea tehnica trebuie sa conteze cel mai putin. De ce? Pentru ca ziua nuntii reprezinta un eveniment live la care esti supus sa gandesti si sa iei decizii in fractiuni de secunda. Video jurnalismul de nunta nu iti ofera posibilitatea de a controla 100% scena de filmare.

Sunt multi cameramani insa care ofera timp pentru a filma scene impecabile din punct de vedere tehnic. Pentru ca timpul din ziua nuntii este limitat, va exista marele risc ca informatia sa fie puternic dezechilibrata. Informatia prezentata in videoclipul de nunta se remarca prin argumentarea cadrelor filmate.

Dialogul legaturilor

Interactiunea persoanelor nu trebuie sa lipseasca din videoclipul de nunta. Poate ca sunt multe situatii cand editorii aleg ca anumite cadre sa fie taiate, chiar daca in viziunea ta acele cadre erau „wow”. Noi consideram ca in momentul cand vizualizezi un videoclip de nunta trebuie sa-l si intelegi. Indiferent de nivelul vizual pe care il detine un om, acesta trebuie sa inteleaga un videoclip de nunta.

Importanta persoanelor si a actiunilor nu trebuie sa lipseasca din videoclipul de nunta. Mirii sunt speciali pentru ca oamenii invitati ii fac speciali si nu pentru ca au o anume vestimentatie sau pentru ca parcurg anumite traditii. Am scris recent intr-un articol despre ce trebuie sa faci ca videoclipul de nunta sa fie „wow”. Articolul il poti citi aici.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Etapele realizarii

De asemenea nu conteaza prin ce mijloace un cameraman ajunge sa realizeze videoclipul de nunta. Tot ce trebuie sa te intereseze este: Viziunea si modul dezvoltarii sale. Am scris mai multe articole despre evolutia cameramanului de nunta.

Consideram ca evolutia cameramanului de nunta este unul dintre cei mai importanti factori de care trebuie sa tii cont cand alegi ofertantul video de nunta. Despre cat de importanta este evolutia cameramanului de nunta poti citi aici.

Originalitatea productiei

Am ajuns un videograf pro datorita oamenilor pentru care am filmat. Reusesc sa le ofer oamenilor videoclipuri de nunti originale pentru ca acestia sunt bine informati cu privire la filmarea de nunta. Tuturor le spun ca rezultatul filmarii de nunta depinde in mare parte de informatia pe care mirii o detin.

Asadar, pentru a concluziona subiectul acestui articol, calitatea  videoclipului de nunta reprezinta viziunea, originalitatea si talentul cameramanului asupra materialului filmat.

4
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Madalin DumitrudanaFilmari NuntiCosmina Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Cosmina
Cititor
Cosmina

Bun Articol.

Filmari Nunti
Cititor
Filmari Nunti

Ai punctat bine insa nu ma pot abtine sa spun ca lumea habar nu are cu ce sa mananca fenomenul filmarilor de nunti. Degeaba incercam noi sa ii educam daca ei apeleaza la nenea care cu o mana tine camera video si cu una aparatul foto. La noi in Resita asa se procedeaza. La voi poate nu mai exista amatori care sa strice piata.

dana
Cititor
dana

Foarte bine spus! Am vazut filmari care mai degraba voiau sa arate cat mai profesionist si scump si nu reuseam sa surprinda sentimentul zilei. Cred ca este mult mai important sa fii pe faza si sa surprinzi momentele neplanificate care fac ziua mai speciala, expresiile oamenilor si evolutia evenimentului. Ma intereseaza mai putin calitatea.