Am intrat recent intr-un nou an al erei tehnologiei. Ne indepartam tot mai mult de Dumnezeu, si chiar uitam de El. Ateismul se raspandeste cu o viteza exponentiala. In aceste conditii, exista in tarile dezvoltate, de mai multi ani, posibilitatea de a avea o ceremonie de nunta sau botez laica. Ceremonia laica este o reprezentare festiva, o celebrare ale marilor evenimente din viata unei persoane fara elementele religioase pe care ceremonia in biserica le presupune.

La fel ca si celebrarile religioase, o ceremonie laica are valoare simbolica, deoarece, in ceea ce priveste o nunta, singura ceremonie care are valoare in fata legii este cea de la starea civila.

Incepand cu 1 ianuarie 2014, acest fel de ceremonii sunt disponibile si in Romania. Ele sunt private, confidentiale la cererea clientului si, bineinteles, contra cost. Un pachet de astfel de servicii incepe de la 1000 de lei si au avantajul de a putea fi oficiate oriunde pe teritoriul Romaniei.

O ceremonie laica este mai scurta decat una religioasa si este flexibila, putandu-se construi in exclusivitate dupa dorintele clientului. Daca clientul doreste o ceremonie mai lunga, dorinta lui va fi implinita. Discursul maestrului de ceremonii se va structura dupa dorinta clientului, dupa discutii preliminare.

In prezent, sunt disponibili trei maestri pentru oficierea unor astfel de ceremonii. Acestia nu apartin niciunui cult religios.

Ceremonii laice pentru casatorie si botez

Proiectul a pornit de la ideea ca valori umane pozitive, precum recunostinta, iubirea si respectful exista si inafara religiei si pot fi celebrate ca atare.

 

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului, de aceea noi îți oferim cele mai diversificate oferte de prețuri pentru ca tu să fii sigur că poți lucra cu echipa noastră.

Vezi prețuri filmări botezuri

Astfel de evenimente pot fi organizate si in perioadele de post religios, nu au valoare juridica si se pot oficia si pentru cazul in care doua persoane de acelasi sex vor sa isi demonstreze iubirea fata de rude, prieteni si cunostinte printr-o ceremonie simbolica.

Din start, proiectul a fost gandit in beneficiul celor care nu au legatura cu nicio sfera religioasa si nici nu ai intentii de apartenenta la un cult in viitor.

Ceremoniile laice se bazeaza pe umanism, un curent filozofic care pune accent pe demnitatea, autonomia si valoarea individului, pe dreptul fiecarei fiinte umane la cel mai inalt nivel de libertate, pe faptul ca aceasta libertate este echilibrata de responsabilitatea sociala si viata pasnica si toleranta. Umanismul promoveaza atat desarvarsirea omului ca individ cat si gandirea critica.

Indiferent de tipul de ceremonie pe care il preferati pentru nunta sau botez, echipa madvideo va sta la dispozitie cu servicii de filmare profesionala.

Nu am avut nici o intentie ca, prin acest articol, sa ofensez persoane care nu sunt de acord cu astfel de manifestari sau persoane care, prin prisma religiei, nu inteleg persoanele cu alte preferinte sau pareri. Daca am facut-o, imi cer scuze.

Scopul meu este acela de a oferi servicii de filmare la cel mai inalt nivel, indiferent de orientarea religioasa a clientului.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma