Cate impresii are si asta… ar spune cineva. Dar de ce Madalin Dumitru devine foarte usor indisponibil cand vine vorba de filmarea nuntii? Poate ca vrei sau nu sa stii, este datoria mea sa te informez in ce conditii devin indisponibil chiar daca in calendarul de disponibilitate apar ca fiind disponibil. Sunt cateva aspecte pe care le urmaresc in posibilele colaborari. Dorinta de a creea concepte calitative ma obliga sa refuz cantitatea.

Nu sunt dispus sa lucrez pentru oameni care imi solicita reduceri de preturi. Sunt convins de faptul ca intreaga mea implicare are un cost stabilit doar de mine. Oamenii nu stiu ca de multe ori costurile unei productii depasesc cu mult bugetul acestora. Nu sunt dispus sa lucrez cu oameni care imi solicita filmarea nuntii cu o camera.

Nu sunt dispus sa ofer informatii celor care imi solicita detalii legate de aparatura pe care o folosesc la filmarea nuntii. Mai exista persoane care imi cer modificarea ofertei si anume: Nu vreau ziua de filmare separata pentru best moments, vreau ca flm-ul nunti sa fie de 2 ore. Nici in acest caz nu sunt dispus sa lucrez. De ce? Pentru ca responsabilitatea mea va exista doar in cazurile in care se va respecta intreaga conditie de colaborare.

Disponibilitate

 

Devin rapid indisponibil cand in receptor aud: Da, cat costa? Da, cate camere? Da, cate ore? Nu am nimic impotriva acestor metode de comunicare… insa eu cred ca aceasta platforma prezinta toate informatiile necesare pentru a-ti oferi un raspuns elaborat la toate intrebarile tale. Nu oblig pe nimeni sa citeasca blogul… dar nici nu imbratisez intalnirile lipsite de un minim de informatie.

Nu sunt disponibil pentru aceia care nu stiu ce fac. De asemenea nu sunt disponibil pentru cei care imi cer lucruri “Banale”. Consider ca sunt multi cameramani de nunta care se pot plia mult mai bine cererii.

Similare

Leave a Reply

9 Comentarii in "De ce devin indisponibil?"

avatar
  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Alecu
Cititor

Este alegerea ta cum îţî tratezi potenţialii clienţi. Ai dreptate când zici ca unii nu merită prea mare atenţie, dar ai grijă să nu interpreteze greşit această dorinţă a ta de a realiza doar filmări calitative.

Carmen
Cititor
Carmen

Nu ai cum sa-i multumesti pe toti. Madalin se adreseaza unei alte categorii de clienti. Din portofoliul lui imi dau seama ca nu filmeaza orice nunta.

Carmen
Cititor
Carmen

Aici a vorbit cameramanul rau de nunta. Si eu sunt de acord cu tot ce ai scris. Este bine sa iti filtrez clientii pentru a avea rezultatele dorite. Ceea ce incerci tu sa faci este o alta etapa a evolutiei tale.

Cosmin Videographer
Cititor
Cosmin Videographer

Trebuie sa existe un nivel de la care sa pornesti chiar daca e vorba de o posibila colaborare.

Radu
Cititor

Fitze