In zilele noastre, toata lumea sta cu ochii in telefoane, decizand ce filtru sa foloseasca pe Instagram, ce status de 140 de caractere sa scrie pe Twitter, ce update sa puna pe Facebook sau trimitand o imagine amuzanta pe Snapchat, asa ca probabil ai nevoie de cateva sfaturi de social media pentru nunta.

Social media trebuie sa joace in rol important in planificarea nuntii tale. Iata cateva trucuri si sfaturi de social media pentru nunta pe care ar trebui sa le iei in considerare.

1. Prezinta-ti inelul

Daca tocmai te-ai logodit, social media este locul perfect pentru a-ti arata inelul. Posteaza imagini pe Instagram si pe Facebook si povesteste-le prietenilor tai virtuali cum ai fost ceruta in casatorie. Toti vor iubi povestea ta. Asigura-te insa ca parintii, membrii familiei si prietenii apropiati vor afla inainte, chiar de la tine, nu in acelasi timp cu toata lumea de pe Facebook.

2. Inspira-te

Atunci cand iti planifici nunta, te poti inspira cu siguranta de pe Pinterest. Daca stii deja ce iti doresti, dar esti deschisa la idei noi, acest site de social media poate fi o sursa incredibila de inspiratie.

Cinci sfaturi de social media pentru nunta

3. Decide care este politica nuntii tale

Fiecare cuplu casatorit trebuie sa se gandeasca la regulile pe care invitatii lor trebuie sa le respecte in social media in timpul ceremoniei de nunta si receptiei. Unele cupluri isi roaga invitatii sa tina telefoanele in genti, in timp ce altii incurajeaza live-urile de la nunta pe Facebook si Instagram. Indiferent ce decizi, cel mai bine este sa mentionezi acest lucru pe invitatiile de nunta si chiar sa aduci semne amuzante si discrete la locatie.

[blockquote text=’Citeste si: Cum alegi data nuntii – la ce trebuie sa te gandesti!‘ text_color=’#282828′ title_tag=” width=” line_height=’undefined’ background_color=” border_color=” show_quote_icon=’yes’ quote_icon_color=’#282828′ quote_icon_size=’60’]

4. Foloseste un website

Toti invitatii tai vor primii invitatii fizice si invitatii de tipul “Save the date” pe Facebook, insa un site ar putea fi o idee buna. Aici, toata lumea va gasi informatii despre locatie, despre dress code, despre politica ta din social media si raspunsurile la orice alte intrebari ar mai avea. Daca intreaga petrecere de nunta este pe Facebook, poti face un grup de Facebook pentru a-i tine pe toti la curent cu vestile.

5. Gandeste-te la un hashtag

Daca iti doresti ca invitatii tai sa posteze pe social media despre nunta ta, poti concepe propriul hashtag. Alege o combinatie draguta dintre numele voastre, de exemplu: Brangelina, sau un hashtag unic care sa va reprezinte pe amandoi.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma