Fiecare dintre noi doreste ca fotografiile si filmarile de la propria sa nunta sa transmita emotie, fericirea implinirii unui vis si totodata ne dorim ca aminitirile ce ne raman sa fie calitative atat din punct de vedere tehnic cat si estetic. Iata deci – cine apeleaza la filmarea profi de nunta si de ce trebuie sa acorzi importanta acestui detaliu?

Pentru ca totul sa fie perfect, filmul nuntii tale care trebuie sa reliefeze perfect momentul vostru! Sunt detalii care ajuta totul sa iasa ca la carte iar pentru asta, oamenii platesc sume considerabile. As putea spune ca nu multi dintre noi aloca multi bani pentru o filmare profi, tocmai din lipsa de informare. Iata o clasificare a celor care apeleaza la serviciile video de nunta profesionale:

Clasificare

 

  •  Oamenii excentrici cu “depozite bancare”  pentru care filmarea evenimentului, in esenta nu reprezinta nimic, nu inseamna emotia retrairii acestuia ci doar “hai sa ne uitam la nunta noastra “ si pleaca de la premiza “am dat atatia bani, sa isi faca treaba cum trebuie; eu imi vreau filmul cat mai repede posibil”. Nu ii inteleg pe acestia pentru ca imaginile acelea ar trebui sa fie pline de incarcatura emotionala iar daca nu exista comunicare cu staff-ul tehnic, este imposibil de transpus vibratia sufletului. In fond, este tot ce ramane peste ani din ziua cea mare.
  •  Ii apreciez foarte mult pe cei carora le pasa cu adevarat de importanta nuntii lor. Ii apreciez pe cei implicati pana in cele mai mici detalii, oameni care desi nu dispun de un buget incomensurabil, apeleaza la servicii de calitate, la o echipa de productie profi. Acestia, o data cu protagonistii evenimentului, acorda atentie si importanta deosebita astfel incat totul devine de la clasicul “filmulet de nunta” la o capodopera a trairilor interioare, un material video exceptional ce va dainui in timp si in sufletul vostru ori de cate ori il veti revedea.

 

Imi doresc ca fiecare dintre noi sa inteleaga necesitatea abordarii scenariului nuntii cu o echipa de profesionisti. Oameni care reusesc sa transmita printr-un film trebuie ascultati!

Calitatea amintirilor unei zile atat de speciale ramane totdeauna!

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma