Oameni buni, serviciul de nunta pe care il ofera un cameraman profesionist de nunta nu este un produs pe care il luati de pe raftul unui magazin. Inca se merge pe principiul, acolo am gasit mai ieftin. Il pun in cos, si gata hai acasa. Sunt sigur ca nu bugetul va indruma in alegerea serviciilor cele mai ieftine. Referitor la intrebarea: Cine este cel mai bun cameraman de nunta am sa raspund printr-o intrebare. Care este cel mai bun client care a apelat la aceste servicii?

Pentru a nu creea o confuzie intre ofertant si client, am sa argumentez de ce aceasta intrebare nu are un raspuns relevant. Ca in orice segment de piata, videografia de nunta din Romania este impartita in 3 categorii: Cameramanii profesionisti care sunt intr-un numar de maxim 60. Cameramanii medii care sunt intr-un numar de maxim 100. Si, ultima categorie, cameramanii amatori care sunt intr-un numar de peste 2000. Aceste categorii sunt valabile si pentru fotografii de nunta.

PRO

 

Videografii care sunt intr-un numar de maxim 60. Aceasta categorie de profesionisti este formata de obicei din ofertantii ce s-au putut adapta usor la schimbarile prin care videografia de nunta a trecut. Acestia sunt oameni „artisti” care din pasiune au ajuns la realizari spectaculoase. Onorariile acestora sunt foarte mici pentru rezultatele si performantele lor.

MEDIU

 

Cameramanii care sunt intr-un numar de maxim 100. Aceasta categorie este formata din persoanele care au excelat candva in acest domeniu, si de persoanele care sunt limitate in investitii informationale. Pentru a te regasii printre cei profesionisti, ai nevoie de sacrificiu. Din punctul meu de vedere, aceasta categorie, precum si ceea a cameramanilor amatori nu are un viitor prea stralucit, in conditiile in care traim intr-o lume a vitezei, a dezvoltarii rapide.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

AMATOR

 

Cameramanii care sunt intr-un numar de peste 2000. Aceasta categorie de amatori din pacate, este categoria ce eticheteaza segmentul video de nunta. Este si normal… Multimea va fi mereu un important formator de opinie. Sa presupunem ca traim in satul Braiesti din judetul Suceava, unde viata este foarte grea. Filmarea unei nunti in aceea zona este un lux ce oamenii nu si-l pot permite. Sau, pentru a obtine un pret foarte mic, apeleaza la cameramanii amatori.

Raman la concluzia ca fiecare ofertant este cel mai bun in viziunea unor clienti. Performanta nu va lasa niciodata o intersectare intre aceste categorii. Eu personal, ii respect pe toti acesti cameramani pentru ca, indiferent de motivul pentru care presteaza aceste servicii, vor sa faca ceva, sa aiba o meserie. Respectul pentru asa zisa concurenta nu trebuie sa dispara niciodata.

Vei ajunge sus cand vei intelege ca din ecuatia succesului nu trebuie sa lipseasca: Respectul pentru artistii colegi si intelegerea pentru clienti. Asa ca, la intreabarea: Cine este cel mai bun cameraman de nunta? nu exista un raspuns solid.

Sper ca prin scrierea acestui articol sa pun o caramida frumoasa la sustinerea videografiei de nunta din Romania si sa ii determin pe oameni sa nu mai arunce cu pietre in cei care sunt la inceput de drum. Toti trebuie sa contribuim la o videografie mai buna!

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma