Cine realizeaza scenariul unei filmari de nunta?

Citit de: 1062 ori

In toate cazurile, oamenii ma intreaba cine realizeaza scenariul unei filmari de nunta? Pentru o colaborare reusita merg pe ideea ca oamenii trebuie sa se implice, indeferent de pozitia acestora in proiect. Atat scrierea cat si punerea in practica a unui scenariu este realizata de catre videograf. Dar, niciodata nu voi scrie un scenariu fara implicarea mirilor in a concepe ideea acestuia. Nu pot creea scenariul unei filmari de nunta daca nu detin ideiile oamenilor.

La baza totul porneste de la simplele dorinte pe care oamenii le au cu privire la filmarea nuntii. De fiecare data cand ma duc la o intalnire in care trebuie sa cropam liniile scenariului, ii las pe oameni sa imi spuna cum vad ei desfasurarea filmarilor. De cele mai multe ori, oamenii nu stiu ce isi doresc sau nu stiu cum sa se exprime. Atunci intervin eu sau videograful implicat. Cu ajutorul videografului puteti intelege mult mai usor ce se poate realiza si ce nu.

Scenariu

 

Ești în căutarea serviciilor de filmări nunți? Te putem ajuta!
Suntem cea mai mare echipă de cameramani de nuntă ajunși la stadiul de videografi și cineaști ce oferim servicii profesionale de filmări nunți.
Vezi echipa

De asemenea tot cu ajutorul cameramanului profesionist vei afla si care este durata filmarilor. Pentru ca oamenii nu pot detine toate informatiile necesare cu privire la desfasurarea unui concept, rolul videografului devine foarte important. Se pleaca de la ideea: Mi-ar placea ca filmul nuntii sa fie asa. Atunci videograful iti va explica in ce conditii se poate realiza propunerea ta.

Multi oameni se tem de implicare. Aceasta teama este rezultatul lipsei de informare. Cu ajutorul timpului puteti obtine toate informatiile necesare incat sa controlati cu succes realizarea unui scenariu.

Similare

Leave a Reply

10 Comentarii in "Cine realizeaza scenariul unei filmari de nunta?"

Anunta-ma
avatar
Filtreaza dupa:   noi | vechi | cele mai votate
Carmen
Cititor
Carmen

Trebuie si scenariu la intreaga filmare de nunta sau doar la clipurile acelea scurte?

Cosmin Videographer
Cititor
Cosmin Videographer

Interesant modul in care privesti filmarile pentru clipul de nunta, dar ce faci in cazul in care oamenii iti impun un anume mod in care trebuie sa filmezi. Mie mi s-a intamplat sa mi se ceara o anumita coloana sonora care nu avea nici o legatura cu nunta.

Radu
Cititor

Mi se pare exagerata intentia ta de a creea scenarii pentru filmarea de nunta. Nunta e un eveniment real la care trebuie sa filmezi nu sa creezi povesti nemuritoare cu printi si printese.

Oana
Cititor

Radu din comentariul tau reiese ca tu iti doresti cantitate nu calitate.

Mirela
Cititor
Mirela

Ideea este ca eu am optat pentru calitate. Mi-am dorit ceva unic,frumos. Am fost foarte multumita de rezultatul final. Ma bucur enorm ca am colaborat cu tine. Felicitari si mult succes pe viitor!