In acest articol vom afla care sunt principalele dezavantaje in cazul in care vrei sa semnezi un contract pentru servicii video de nunta cu o agentie sau casa de productii. Am sa punctez cateva aspecte in randurile ce urmeaza. O casa de productii poate avea un portofoliu foarte bogat, dar nu vei sti niciodata cine a realizat si/sau montat acele filme.

O astel de firma te poate induce in eroare, iti arata acel portofoliu dar nu iti va spune cine va veni sa filmeze la nunta la tine, sau cine iti va monta clipul tocmai pentru ca ei merg pe colaborari. De exemplu, semnezi cu o astfel de agentie un contract de sevicii video de nuta, ei la randul lor semneaza cu videograful X. Acel videograf, pe care tu nu-l cunosti, poate sa nu aiba cele mai bune cunostinte in materie de filmare nunta si sa nu se ridice la asteptarile tale (in speta filmele ce le-ai vazut pe site-ul respectiv). De regula, videografii care devin parteneri pentru aceste agentii nu sunt pro, tocmai de aceea nu sunt cautati de clienti si incearca sa obtina contracte de servicii video de nunta prin aceste agentii. Sa admitem ca nunta ta a fost filmata decent de acest videograf X.

Atentie

Trecand mai departe, se ajunge la partea de montaj. La acest capitol, casele de productii au si pe partea asta colaborari, sau chiar angajati proprii doar pentru acest aspect. Deja se formeaza haosul. Sa spunem ca editorul de montaj Y se va ocupa de editarea nuntii tale. De unde sa stie acel editor video cum sa monteze nunta, sa fie pe placul vostru. El nu a participat la eveniment, nu va cunoaste, nu stie ce va doriti. Editorul video Y va face munca sa robotica de a edita clasic evenimentul tau, iar riscul de a nu fi pe placul tau creste. Casa de productii incaseaza cei mai multi bani din contractul ce-l vei semna, iar ei nici nu se vor implica macar in nunta ta.

O mica parte din bani ajunge la videographer, care acesta nefiind motivat financiar nu-si va da tot interesul ca sa iasa o capodopera. Cat despre editor, acesta daca e platit cu salariu fix, mai putin motivat va fi. Acesta este unul dintre cele mai importante motive pentru care sa nu inchei o colaborare cu o astfel de agentie sau casa de productii.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma