Cati dintre voi ati comparat preturile serviciilor video inainte de a contacta cameramanul? Chiar daca videografia de nunta a evoluat enorm, principalul criteriu in alegerea cameramanului a ramas pretul. In acest articol vorbim despre cat de relevanta este comparatia de preturi intre cameramani. Cu siguranta iti doresti sa exploatezi la maxim raportul calitate – pret insa trebuie sa tii cont de urmatoarele:

Comparatie

 

Comparatia de preturi iti poate aduce cateva avantaje, dar si dezavantaje in alegerea celui mai potrivit ofertant pentru filmul nuntii tale. Inainte sa prezint avantajele si dezavantajele comparatiilor, tin sa mentionez ca: Serviciul de videografie nu se poate regasi intr-un exemplar multiplu. La ce ma refer? Ma refer la faptul ca fiecare videograf are o viziune unica. Un exemplu foarte bun ar fi ca fiecare om are o aprenta unica. Asa este si in cazul acestor servicii. Chiar daca gasim o oferta identica doar ca pretul difera, nu trebuie sa ne incredem in pretul cel mai mic.

La baza acestor servicii video de nunta sta un singur om. Acesta este videograful. Calitatea videografului se disipa in foarte multe discipline si conditii incat sa putem spune ca acelasi serviciu de filmare al nuntii il gasim mai ieftin sau mai scump intr-un alt loc. Cu alte cuvinte, serviciile cameramanilor de nunta nu pot fi comparate incat rezulatul sa fie unul benefic pentru tine. Mai jos va prezint avantajele si dezavantajele comparatiei de preturi intre cameramanii de nunta.

Avantaje

  • Iti faci o parere despre cat costa serviciul de videografie; (Cat costa filmarea?)
  • Iti pot regestiona bugetul pentru filmarea nuntii; (Cum gestionezi bugetul?)
  • Cunosti noi videografi ce s-ar putea incadra mai bine in cerintele tale;
  • Afli unde se pozitioneaza serviciile videografului dorit. (Vezi oferta noastra)

 

 

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului, de aceea noi îți oferim cele mai diversificate oferte de prețuri pentru ca tu să fii sigur că poți lucra cu echipa noastră.

Vezi prețuri filmări botezuri

Dezavantaje

 

Recunoastere

 

Pentru a concluziona informatia din acest articol iti aduc la cunostinta ca puterea comparatiei sta in recunoasterea corecta a performantelor videografului. Abilitatea, viziunea si experienta sunt factori mult mai importanti decat pretul serviciilor de nunta. Cu alte cuvinte ai nevoie de o consiliere si o informare corecta cu privire la intregul serviciu video pentru nunta.

Recunoastere mai inseamna si credibilitatea prestatorului. Mereu spun ca cel mai bun serviciu de filmari nunti este acela ce iti ofera cea mai mare incredere. Increderea iti este oferita prin: portofoliu, imagine online, experienta, brand si platforma. Toti acesti factori iti pot influenta alegerile si totodata te pot indruma catre o alegere potrivita.

 

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mario Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Mario
Cititor
Mario

Este normal sa comparam pretul dintre mai multi cameramani, insa ceea ce nu poti compara niciodata este calitatea serviciilor. Deci trebuie sa ne trezim la realitate si sa ne dam seama ca nu tot ce e mai ieftin este si bun.