Fara ei nu exista eveniment si nunta nici atat. Ei sunt o oaza de bucurie, si imposibil sa nu aduca zambet si pe cele mai incruntate fete. Este de la sine inteles ca si in filmul de nunta trebuie sa fie inclusi imagini cu ei. Si doar cele de la inceput cand o domnisora de onoare de cativa anisori merge inaintea miresei aruncand petale de trandafir. In afara de acesti copilasi facand parte din alaiul mirilor, vor mai fi si altii, copii invitatilor. Este adevarat ca la noi nu se obisnuieste sa fie luati si copii la un asemenea eveniment. Dar in alte tari copii sunt o prezenta marcanta, la orice evniment. Citeste un articol despre copii in filmul de nunta.

Sa nu credeti nici un moment, ca ei vor sta frumos la locul lor la masa. Niciodata. Vor cauta sa fie continuu in toiul evenimentelor, chiar vor dansa, vor sari de multe ori in fata camerei, si sa fim corecti de multe ori vor deranja lumea, totodata si pe noi. Asa sunt ei curiosi, vioi, plini de energie. Ar fi in stare sa ia aparatul si sa filmeze daca ar apuca. Atentie deci la aparatura dar dincolo de acet fapt, cu tact si rabdare entuziasmul lor poate fi demontat.

Copii in filmul de nunta

Am zis mai sus ca si ei trebuie sa fie parte din film. Numai ca daca filmezi direct se uita in aparat, fac grimase. Va trebui sa pandim situatia, ocazia propice, pur si simlu sa „furam” niste imagini cu ei. Dar si daca reusim deobicei aceste cadre vor aduce veselia, si inobilirea artistica a filmului. Se intampla ca vor fi implicati in situatii hazlii al evenimentului, cum ar fi furatul pantofului miresei. Ei daca un camaraman reuseste sa surprinda astfel de imagini isi ajuta deja imens filmul. Macar are de unde asigura imaginile de atmosfera. Bineinteles ca filmeaza aceste cadre pentru filmul lui, nu-l denunta, in final cameramanul este personajul neutru al evenimentului.

Fara sa se observe acest lucru si fara sa fie in detrimentul filmarilor de esenta, camaramanul va gasi toate momentele meritorii pentru inregistrari cu aceste personaje, si va asigura stfel un tablou mai cuprinzator, al evenimentului.

Cu toate ca acest segment nu este cuprins in scenariu, totusi avand mana libera este datoria cameramanului, sa gaseasca acele clipe, si se vor gasi destule brese la montaj unde vor veni aceste imagini la fix. Am putea spune ca si ei coloreaza intr-un fel filmul, il decoreaza. Dar la momentul respectiv n-am inclus la decoratiuni, ei fiind chiar personaje importante, chiar daca nu protagonisti. Copii vor fi o prezenta constanta si pe ringul de dans, inca o posibilitate, si poate cea ma oportuna ocazie sa fie filmati. Sunt si in aceasta categorie de varsta cateodata reprezentanti care pot fi aratati mai in lumina. Poate o nepotica, sau surioara miresei, nepotul mirelui, trebuie sa beneficieze de o atentie mai pronuntata din partea cameramanului.

Deci ei fac parte din eveniment si va trebui sa apara si in filmul de nunta exact in ponderea corecta, fara sa para ca filmul este dedicat lor.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Caci nu asta este totusi scopul final.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma