Pentru ca tot mai multe persoane sunt interesate cu ce camera se filmeaza la nunta am sa va prezint si parerea mea desprea aceasta intrebare foarte des intalnita in randul potentialilor clienti care apeleaza la cameramani profesionisti pentru filmarea nuntii. In acest articol am sa prezint importanta camerei video in filmarea de nunta.

Cu ce camera se filmeaza la nunta ? Nu stiu de ce unora le ofera o siguranta foarte mare ca filmarea nuntii lor va fi super daca seria camerei este de top. Sa presupunem ca ofertantul iti ofera siguranta ca iti va filma nunta cu 5d mk III.

Crezi ca este suficient pentru a obtine un rezultat bun? Nu, iti spun ca faci cea mai mare greseala. In viziunea mea nu conteaza modelul camerei de filmat atata timp cat rezultatul este unul original si corect. Un rezultat care sa transmita emotia unei nunti nu implica in nici un fel numarul de serie al unei camere video. Dupa cum stiti pe piata din Romania, nuntile se filmeaza cu dslr-urile.

E suficient sa stii doar atat. Vei avea o imagine la o rezolutie de 1920×1080 plina de profunzime de camp.

Camera

 

Inca un aspect foarte important de care trebuie sa ti cont inainte sa te informezi cu ce camera se filmeaza la nunta este modul de encodare, adica mai pe romaneste transpunerea informatiei pe discuri.

Ce importanta mai are cu ce camera filmeaza la nunta daca pe discuri iti transfera o rezolutie foarte mica sau encodarea nu a fost facuta corect? Sfatul meu este sa apelati la cameramanii profesionisti de nunta care nu pun acelasi accent pe modelul camerei video. Sa va dau un exemplu: Va duceti intr-un restaurant unde sa mananca bine. Mancarea este foarte buna.

Va veti duce sa felicitati bucatarul pentru ca foloseste oale si tigai profesionale? Clar, nu! Trebuie inteles ca asa este si in videografia de nunta. Pentru a obtine rezultate bune nu ai nevoie de ultimele modele de camere de filmat. Ai nevoie de amalgamul informational care sa iti ofere increderea ca rezultatele vor fi intotdeauna acelea dorite de ambele parti.

Similare

Leave a Reply

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunta-ma