Pentru ca tot mai multe persoane sunt interesate cu ce camera se filmeaza la nunta am sa va prezint si parerea mea desprea aceasta intrebare foarte des intalnita in randul potentialilor clienti care apeleaza la cameramani profesionisti pentru filmarea nuntii. In acest articol am sa prezint importanta camerei video in filmarea de nunta.

Cu ce camera se filmeaza la nunta ? Nu stiu de ce unora le ofera o siguranta foarte mare ca filmarea nuntii lor va fi super daca seria camerei este de top. Sa presupunem ca ofertantul iti ofera siguranta ca iti va filma nunta cu 5d mk III.

Crezi ca este suficient pentru a obtine un rezultat bun? Nu, iti spun ca faci cea mai mare greseala. In viziunea mea nu conteaza modelul camerei de filmat atata timp cat rezultatul este unul original si corect. Un rezultat care sa transmita emotia unei nunti nu implica in nici un fel numarul de serie al unei camere video. Dupa cum stiti pe piata din Romania, nuntile se filmeaza cu dslr-urile.

E suficient sa stii doar atat. Vei avea o imagine la o rezolutie de 1920×1080 plina de profunzime de camp.

Camera

 

Inca un aspect foarte important de care trebuie sa ti cont inainte sa te informezi cu ce camera se filmeaza la nunta este modul de encodare, adica mai pe romaneste transpunerea informatiei pe discuri.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

Ce importanta mai are cu ce camera filmeaza la nunta daca pe discuri iti transfera o rezolutie foarte mica sau encodarea nu a fost facuta corect? Sfatul meu este sa apelati la cameramanii profesionisti de nunta care nu pun acelasi accent pe modelul camerei video. Sa va dau un exemplu: Va duceti intr-un restaurant unde sa mananca bine. Mancarea este foarte buna.

Va veti duce sa felicitati bucatarul pentru ca foloseste oale si tigai profesionale? Clar, nu! Trebuie inteles ca asa este si in videografia de nunta. Pentru a obtine rezultate bune nu ai nevoie de ultimele modele de camere de filmat. Ai nevoie de amalgamul informational care sa iti ofere increderea ca rezultatele vor fi intotdeauna acelea dorite de ambele parti.

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Anunta-ma