Este bine sau nu sa mergem la un workshop de videografie? Esti cameraman de nunta si vrei sa te duci la un workshop sau vrei sa gazduiesti chiar tu un asemnea seminar? Perfect, ai ajuns unde trebuia. Afla cum workshopurile de videografie de nunta distrug segmentul filmarilor de nunti din Romania.

Se intampla sa te intrebi de ce sunt din ce in ce mai multi cameramani de nunta? Te intrebi de ce numarul filmarilor de nunta scade de la an la an? Este simplu, efectul workshopurilor de nunta naste tot mai multi cameramani de nunta.

Cine si de ce ar trebuii sa ia o masura? 

In primul rand marii organizatori de ws trebuie sa inteleaga ca veniturile din asemenea seminarii nu sunt altceva decat un pansament pentru mai tarziu. In Romania se fac anual peste 30 de ws de nunta, asta inseamna cel putin 300 de cameramani care usor usor intra in liga videografilor organizatori.

Vindem ponturi si retete pentru un viitor in care nu vom avea ce filma. Din pacate sunt multi cameramani care nu gandesc pe terment lung. Numarul nuntilor este in scadere, conform acestui articol. Numarul cameramanilor de nunti in schimb creste de la an intr-un mod ingrijorator de rapid.

In calitate de videograf spun: “Piata videografiei de nunta trebuie stabilizata urgent prin calitate si moduri inovatoare de promovare, nu prin nasterea de etichete videografice date pe 100 de euro la workshop”.

Similare

Leave a Reply

6 Comentarii in "Cum ii influenteaza workshopurile pe cameramanii de nunti?"

avatar
  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
Ioana
Cititor

Într-un fel este bine sa organizezi cursuri și pentru alții. Conceptul este preluat de afara. Cu unele lucruri sunt de acord cu tine, însă la acest articol nu îți dau dreptate 100%

Pitvideography
Cititor
Pitvideography

Am fost pus în fața faptului împlinit și am apelat la multe seminarii video. Sunt foarte mulțumit de cum au decurs lucrurile și pot spune că acum cer pentru filmarea nuntii chiar și 1000 de euro iar înainte să mă duc la cursuri ceream 300 de euro. E un lucru foarte bun sa te duci la workshop pentru că doar de acolo poți să înveți cu adevărat ce înseamnă să filmezi nunta într-un stil cinematic.

Moldova studio
Cititor
Moldova studio

Ai perfecta dreptate doar că unii sunt mai slab de înger și de încredere în tot ce zboară e fix problema lor dar stai liniștit că ce învață un cameraman la un workshop e fix zero în comparație cu cei care au o experiență bogată în domeniu.

Fft
Cititor

Interesant articol. Ai mare dreptate.

Marin,Video
Cititor
Marin,Video

As vrea sa stiu daca si tu faci workshopuri de genul, as fi interesant penru ca imi place modul tau de a lucra. Multumesc

ProVideo
Cititor
ProVideo

Iii influenteaza in bine iti zic eu care am participat la cateva workshopuri in viata mea si m-a ajutat in primul rand sa ma dezvolt ca si om nu numai profesional!