In acest video tutorial iti voi prezenta cum sa blurezi un numar de la masina cu ajutorul programului de editare Sony Vegas. Metoda prin care poti blura un numar de la masina sau orice alt obiect este foarte simpla. Aceasta se poate realiza de catre un necunoscator in editare in mai putin de 5 minute. Tot ce trebuie sa faci pentru a blura un numar de la masina sau un alt obiect este sa instalezi programul mentionat mai sus.

 

Tutorial video in care inveti cum sa blurezi un numar de la masina sau orice alt obiect dorit.

Daca nu ai reusit sa realizezi efectul de blur pe care eu l-am creat in video-ul de mai sus, iti voi explica pas cu pas tot ce am facut eu pentru a obtine numarul de la masina blurat.

Deschizi Sony Vegas >> Importi clipul video >> Creezi inca o pista video (CTRL + SHIFT + Q) >> Copiezi clipul si pe pista creata >> Apesi pe Event Pan/Crop din prima pista >> Selectezi Mask >> Selectezi Anchor Creation >> Faci selectia obiectului dorit >> Muti linia de timp si modifici selectia conform miscarii de camera sau a numarului >> Selectezi Gaussian Blur din Video FX >> Importi in prima pista plugin-ul cu urmatoarele setari: Horizontal range: 0,0200 si Vertical range: 0,0200.

Cenzurarea sau blurarea unei zone dorite fie el numar, fata sau orice alt ceva se mai poate realiza in softuri mai putin complexe precum: Avs Video editor si power director.

In cazul in care durata video-ului pe care vrei sa il blurezi este prea mare si nu renteaza sa lucrezi manual, iti recomand un plugin de tracking motion. Aceste pluginuri sunt compatibile cu toate platformele de editare profesionale: Final Cut, Premiere, Sony Vegas, After Effects.

Iată ce îți putem oferi

 

Fimări Cinematice de Nuntă

Videografii Madvideo.ro dețin toate resursele necesare pentru ca filmarea nunții să fie pe placul dumneavoastră. Mergem pe principiul că originalitatea și cunoștințele pe care le deținem în domeniul filmărilor de nunți vă oferă garanția unei colaborări de succes.

Vezi prețuri filmări nunți

Fotografie de Nuntă

fotograf nunta madvideo

Vezi prețuri foto nunți

Fimări Cinematice de Botez

Filmăm povestea din ziua botezului și o edităm într-o maniera proprie pentru ca timpul să nu devalorizeze această amintire. Știm că prețul pentru filmarea botezului este un factor important în alegerea cameramanului.

Vezi prețuri filmări botezuri

Fotografie de Botez

fotograf botez

Vezi prețuri foto botez

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Madalin Dumitrucosmin pip Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
noi vechi cele mai votate
Anunta-ma
cosmin pip
Cititor
cosmin pip

Chiar foarte util tutorialul. Multumesc. In ce versiune de sony vegas putem blura?